Probao sam sa firefoxom sa IE i opet nista..mozda mi firewall ne pusti fakat neznam...zahvaljujem na ovom ostalo pa javim kad napravim sve...
Ja osobno koristim ovaj program za flashanje jer se nemoram zamarat sa crackanjem i patchanjem.Izvorno postao EagleONE
Sto se tice slobodnog prostora na mobu, obavezno oslobodi vise jer ce ti brze radit telefon. Sto se stavljanja skinova tice u gubljenja mogucnosti editiranja ring stlyea tu nisi u pravu iz jako jednostavnog razloga. Ocito si u isto mah editirao melodije u audio direktoriju i skinove u skin direktoriju pa ti se posemerilo podesavanje zvona a nisi razlucio uzrok. Sto se tice zvona taj bug se dogadja ako brises neke tonove u mobu a predhodno ne postavis sve stilove na all silent u P2KTools ili nakon toga ne obrises 2 .db filea u audio folderu. Iz mog iskustva obe metode rade.
Maloprije sam pokusao skinut skin sa svoje stranice tako da cu te pitat koji pretrazivac koristis kad browseas moju stranicu. Mislim da ti je sad ovdje rijesena vecina pitanja i dilema. Skinove ne zamjenjujem nego stavljam nove pored starih ili ponekad obrisem stare koje ne koristim i dodam nove. Mob ti nije osudjen da ima samo 3 osnovna skina. Ako koristis ovaj program mozes stavit koliko god oces skinova, ogranicen si samo prostorom na mobu. jedino na sto trebas pazit je na naziv novog foldera koji kreiras u skin direktoriju. Obavezno pogledaj flash tutorial koji dolazi s programom i stvarno ce to sve bit jasno kao dan.
pozdrav
EDIT:
Da, za pocetak mozes stavit taj ReflashIzvorno postao EagleONE
Zadnji uredio tvrtkod : 24-06-2005 u 11:10
Probao sam sa firefoxom sa IE i opet nista..mozda mi firewall ne pusti fakat neznam...zahvaljujem na ovom ostalo pa javim kad napravim sve...
A koji je password za otvoriti taj RAR file za RSD lite![]()
Ja ga i dalje nemogu skinuti...e a jel se moze sa tim programom za skinove da se promijene i ikone?Uspio sam stavit neki drugi skin prek toga al kak je pokazano u onom flash tutorijalu ikone se nemogu?
daj mi reci jel se spajas preko carnet-ovih modemskih ulaza? Danas sam otkrio da korisnici koji idu na net preko carnet-a imaju proglema sa otvaranjem moje i motox-ove stranice posto su nedavno prebacene na php sustav. Danas sam se i ja pokusao spojit doma preko carnet-a i nisam mogao otvorit ni njegovu ni svoju stranicu. Pposlat cu ti na PM link na moj skin pa bi ga onda trebao moc skinut jer sam link na skin nije povezan sa motox-om nego ih imam spremenjene na svom ftp-serveru i samo linkane na stranicuIzvorno postao EagleONE
pozdrav
yes spajam se preko carneta mora da je to razlog.al evo spojio sam se prek ht-a i sad sljaka.daj mi sam reci koje sve file-ove uploadam jel sam ona 3 ko uvijek ili sve one *.dat?
Zadnji uredio EagleONE : 28-06-2005 u 22:00
Ako koristis dat verziju koju uploadas sa P2KCommanderom ond moras uploadat sve sto se nalazi u tom zip-u. Ostali skinovi imaju samo 3 dat fila zato sto ne sadrze ikone u sebi. Uzmi npr Moto skin pa ces vidjet da on isto ima vise od 3 dat fila. mislim da ih ima 14. Moram priznat da mi nije jasno zasto oni koji idu preko carneta na net nemogu pristupit mojoj straniciIzvorno postao EagleONE
Da vidiš i ja sam na carnetu i nikako nemogu na motox-ovu i tvoju stranicu...
Nisam se pokušavao spajati preko htnet-a...
pokusaj pa ces vidjet da ce radit. Ma Carnet je goli.....Izvorno postao GoGs
Da za kur** je ali je najeftiniji...
Probat ću malo kasnije...
Evo danas tek probao flashat i flexat i normalno nista uspio.RSD sa tvog linka neznam password pa ga nemrem ni pokrenut,onda sam nasao negdje na netu i super instaliram ga i sve al nece se spojit s mobom(probao resetirati i komp i mob).Onda sam probao sa PST-om al njega mi neda instalirati zbog SP2.Kaj da radim?
Instaliraj SP2!!
Cekaj jel tebi nece da instalira PST zato sto imas SP2 ili zato sto ga nemas?Izvorno postao EagleONE
Posto ja SP2 nemam samo SP1 i sve mi normalno radi.
Ako nemas SP2:kad instaliras PST na kraju instalacije stavis da ne restartuje kompjuter i 2 patch-a ce ti se pojaviti,instaliras ih oba i to je to.
Zadnji uredio JA_SAM : 13-07-2005 u 22:35
pozdrav narode!!!
danas sam pregazio svoju v550 motorolu sa ovim flashom...ali nazalost mjesto treceg fajla greskom sam flashao mob sa prvim..tj. nisam flashovao sa Reflash MLP vec sa Reflash. Tako da sam izgubio hrvatski jezik. Postoji li sad neka mogucnost da ubacim language pack 037 u mob????
Ili da vratim na staru verziju softvera sa language packom 037 pa da onda reflasham sa Reflash MLP i da imam hrvatski jezik....
hvala unaprijed!
Imam SP2 zato mi nece.A ovo sam probao i da restarta i da ne restarta i uvijek mi kaze isto da nece zbog SP2.Kuzis ne stignem ni stavit te patcheve jer kad kazem da nezelim restartat dok on zavrsava instalaciju dode mi ta poruka.
Ljuid, ljudi, ljudi... Ti patchevi koje PST gura su svi uključeni u SP2. Tako da ako imate SP2, imate i te patcheve instalirane. A oni provjeravaju da li je verzija Win odgovarajuća kad se instaliraju, i ako nije neće. Ne znaju oni za SP2 (jer su prije njega kreirani) neog samo vide da nije verzija koja njima paše pa se neće instalirat - to je sve.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Vidi tamo gdje si skinuo fileove ( pretpostavljam www.motox.us ) pa skini samo LP. Mislim da ako je SAMO LP nema veze koja je verzija (tj. LP stariej verzije radi i na novijima) - samo pazi da je u tom flashu SAMO LP, i ništa više.Izvorno postao ToTo_18
Druga varijanta je, naravno, ovo što si naveo - dupli posao. IMO - vidi prvo da si samo LP skineš.
na www.motox.com nema LP za R376 telefone samo za R374. A ja imam neki stari LP "R376_G_0E.65.25R_lang0037_reflash.shx" i s ovim LP reflashom nisam mogao da reflasham mob. Izbaci mi neku gresku.... a dok je bio stari softver njeg a sam bez problema ubacivao u mob. Tj. vjerovatno stari lp nije kompatibilan sa novim softverom.
A da li ima Lp za novi softver ili sam osudjen da koristim engleski?
p.s. i da li mogu sada na ovaj softver staviti stari normalnimim postupkom ili je promijenjen bootloader pa nemogu klasicno da ga flasham.Ako mogu onda bi stavio star iflash pa ga reflashao sa lp0037 i onda sa Motox Reflash LP i to bi bilo bezbolno, ali vjerovatno se to nemoze tako ?????
verzija bootloadera je :07E1
Probaj da li će ovaj raditi:
http://www.merkie.com/motorola/R376_...eflash.shx.rar
tja imam i s njim sam probao i nije moglo.
jedino da probam jos jednom. Samo prosli put kad sam probo izbaci gresku i onda sam ga moro ponovo flashat jer se nije htjeo upaliti.
Pa nema ti druge - probaj ponovo sve.
Ili, ako ti se ne žuri tako jako, pričekaj još dan-dva, netko će valjda znati gdje ima LP za skinut....
sacekacu jos koji dan mozda nesto i nadjem.
A TEBI U SVAKOM SLUCAJU PUNO HVALA !!!
Motorola V550@v620
Flash:R376_G_0E.67.02R
Flex: SE5119AXXU50C6
ljudi da nema neko neku ideju za ovaj moj problem?
i jos jedno pitanje da li sa ovog flasha mogu da se vratim normalnim postupkom flashanja na stari "R376_G_0E.65.25R"???? pa da onda stavim language pack i reflasham sa MOTOx-ovim reflashom koji ne brise language pack?
Motorola V550@v620
Flash:R376_G_0E.67.02R
Flex: SE5119AXXU50C6
Hm a kaj da onda radim pa neidem sad micat SP2 sam zbog toga..jel ima di za skinut PST koji ce radit na SP2?Izvorno postao BlueDevil
Bookmarks