Mene kod njih zapravo najviše živcira kak laju, kreštavo i iritirajuće...Izvorno postao mala
I bed je kad ti se pod nogama mota, lako ga je nagazit, a onda RIP...
Mene kod njih zapravo najviše živcira kak laju, kreštavo i iritirajuće...Izvorno postao mala
I bed je kad ti se pod nogama mota, lako ga je nagazit, a onda RIP...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
e to je istina...stalno je pod nogama...ali naviknes se...a moja se stalno mota oko nogu jer voli drustvo i uvijek legne tamo gdje sam...recimo kuham,ona je pored stednjaka...gledam telku,ona lezi kraj mene...i takoIzvorno postao whiteboy
ali ona ne laje bas krestavo,moram priznati da ima poprilican glas![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
ima moj susjed nekog tak malog krestavog i kad ja secem svoga (inace imam rotvajlera) ovaj mali popizdi laje ko lud,moj ga sam pogleda,jednom zalaje ovaj pocne trcat mali po dvoristu ,picek ukaki se od straha![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Bookmarks