ja imam hrpu zloČestih maČaka ispred zgrade koje hranim
(volim mačke, ne mogu si pomoći)
ja imam hrpu zloČestih maČaka ispred zgrade koje hranim
(volim mačke, ne mogu si pomoći)
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
evo vam cijelo leglo ....![]()
Zadnji uredio jana : 02-11-2007 u 09:20
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa janooooookako su slatkiiiii
topim se...
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
ma joj ,ja svaki dan plačem,kad jednoga moram dati... sve sam ih ispoklanjala...nemogu ih sve zadržati![]()
ili ipak,da ih zadržim???:/
to me muči baš![]()
Ovaj zadnji na slici je presladak..
Luna je preslatka![]()
Iako bih ja radije muškog psa, "ker vulgaris", sa Tarom pun kujac obveza, od kontracepcije do tjeranja drugih džukaca iz dvorišta..
dia-moja buraz vet.med i te spike je reko da ono kaj ti imaš nije šarplaninac..![]()
Pa da, rekao sam da je mješanacStara mu je mješanka šarplaninca i tornjaka čisto, a ne znam što mu je okinulo staru. Uglavnom, Ben je izgledom 99% njegova stara.
uh jana, bas bed...al sto ih duze imaS kod sebe, teze ce ti biti poklonit ili prodat ih,..tak da ak ih ne namjeravas sve zadrzat bolje ih daj sto prije jer kasnije ces se tesko odvojit od njih...preslatki su![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Evo imam i ja neku bijelu macu... Neki dan ju netko izbacio iz auta, pa dosla kod mene i ostala...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
doma nemam nista, al na selu se nađe nekih 7-8 macica i isto toliko pasica.
imam par slika na mob-u. evo zasad samo ova: (predodžbe radi, ograda je 10x10 cm)
ja bi vanka
a evo sad i ostale:
prvo macici:
prvo malo poziranja
pa u lov
i onda malo lec pod stablo banane
i onda malo pasica
dobrica mala
dosta mi je poziranja...
Zadnji uredio kekec : 28-03-2007 u 18:16
kekec_kompleks:: A ti si ka ono....luđa ekipa, a?
_ebeš ti to stvorenje koje krvari 7 dana u mjesecu pa ne crkne !
ajme, peso je preslatki![]()
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
idu kao........odlazeneznam ni ja tocno, al vjerovatno idu dobrom covjeku koji ih vodi (obucava) za lov......bar je tako prije bilo.
meni super. igram se s njima dok su mali. tako su mi najdrazi. preslatki su. i onda skoro uvijek imam male psice gore kad dođem. i onda otiđu pa ih zamjene novi. isto tako slatki kao i prethodni![]()
evo i mog Riki-ja
http://img480.imageshack.us/my.php?image=img0155up4.jpg
ma kuzim, idu nekam idu. ne razumijem kaj ti uzgajas pse...il kaj?lol ne kuzim
ma lol, ne kuzis ti mene ni ja tebe. ne zanima me kam idu.
ne kuzim odakle tebi ti psi, da ti tako dolaze i odlaze
ma nema veze![]()
Bookmarks