Izvorno postao dj_velja
![]()
![]()
Izvorno postao dj_velja
![]()
![]()
dobio papigu tigricu na 1 rođendan... kad sam navršio 15 godina odapeo jeNisam imao kameru tada da ga slikam
uglavnom sada nemam kućnog ljubimca jer nemam vremena za to... ali gledajući vaše ljubimce poželim ponovno "usvojiti" nešto...
i šile presladak pas ali ti si čupaviji od njega, ko je sad tu kućni ljubimac?![]()
![]()
Seriously?
Da ima 17 godina,kaj se cudis?
Imala sam jos jednu takvu macku,ali sivu,umro je prije 2 godine,imao je 19 godina,jos nisam preboljela njegovu smrt.![]()
mile nije toliko čudno, prije 4-5 mjeseci umro mi pas medo, rođen `89...
Upravo saznao prije koji dan da mi pas ima mjesoviti tumor
trebao bi umrijeti u narednih 6mj
mozda postoji jedna mala sansa...
...rotweiller sin 2 sampiona
@X-plosiv-Jako mi je zao zbog tvojeg psa.Nadam se da ima šanse da dugo zivi
Ma znam ja da mačke mogu živit i više od 20 godina, ali nisam nikad vidio/čuo konkretan primjer
najstarija koju ja znam ima 12 godina.
a slatkicka je![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
ma lol...znaš za ono,pas je odraz svog gazde![]()
Nije nikada napao čovjeka.Sa psima je već druga stvar.To je velika maza,ali čim je u psećem društvu onda je divljak.Imam video clip;gdje mu bacam lopticu preko zida visine 2m...popne se na njega,pređe sa druge strane i donese ju nazad.Uskoro ću ga uploadati.
Ovo što si spomenula sa mesom...to ne ,ali znamo mu zavezat lopticu u krpu pa objesit na drvo.Čopi se zubima i visi u zraku dok ju ne strga.
pa tak je ovaj visio na mesu, zgadilo mi se sve zivo
ma moze on bit super...al pitbul je pitbul....
nije s njim sve na cisto
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Doduše mješanac je...ali stvarno inteligentana životinja...trebaš vidjeti kad su vrata od ograde zaključana..vrti ključ sa zubima dok ne otključa.
Ma ta vojna dresura je ubijanje...bio je tamo 3 mjeseca i izgledao je nabijen,ko' da su ga pumpali steroidima.Sad dnevno ima 2h intezivnog trčanja i to mu je dosta.
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
najbolja je kucna dresura
bhabija, lenny je preeelsdaaak![]()
imam i dvije papige ja...ali nemam fotke..
Pas Max (sestra mu dala ime, meni se osobno ne sviđa jer je prečesto)
![]()
Ptičja gripa...![]()
mbusic pas je spaljen...e,a zar nije vrijeme za neki hair cut??pa on jadan niš ne vidi
E vodio sam ga veterinaru i rekao je da mora tako bit zato kaj ta vrsta ima neke tanke rožnice, pa bi mogao oslijepiti od sunca. Prek zime jesu malo blentavi, zabije se svako malo u neki stup, al prek ljeta vide sve.
Nažalost sestra nije htjela čekat ljeto i ošišala ga je, sad je ružan, izgleda ko da ga je zbrinula plavuša s harvarda![]()
Bookmarks