Čekaj malo jel ti uopće čitaš šta ja pišem? Pa daj pročitaj par puta moj post i shvatit ćeš ćemu povečanje cijene. Stalno trubiš kak neće nitko prestati. Pa nije fora u tome da prestanu nego da još više trošeIzvorno postao mala
ma sta mali broj? nece prestat nitko,onaj koji pusi,pusit ce opet,ak nece imat para za normalne ,malo skuplje cigarete--pusit ce benston ili neko smece slicno tome![]()
mislim bezveze..idioti ...sugava nam drzava..prvo poskupljenje cigareta-lose (btw jel netko prestao-NIJE) onda 0.0 promila u krvi (samo su smanjili posao nekim ljudima,ali ljudi i dalje piju) pa sad opet poskupljenje ,oce netko prestat-necei to je cijela mudrost
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
...još ćemo pričekati sa naljepnicama seciranih pušačkih pluća na kutiji cigareta...
Al to vise nema veze sa punjenjm kase.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
dobro,hoce se obogatit..kuzim,sta se odmah deres...aaaaaaa
bljak su svi oni,
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Količina ljudi koja ne pije više dok vozi se drastično smanjila, ot kada je uveden novi zakon samo možda 3 puta vozio i to sa par pivi (malih) ništa strašno... A kad se sjetim kako je to prije zgledaloIzvorno postao mala
bez par pivi i tequila nisam smjeo niti za volan sjesti, ruke mi se tresle
![]()
ok,mozda ne vozis,ali opet pijes...moji frendovi ni ja nikad nismo se urokali kad bi vozili..ok,to sad nije bitnoal uglavnom,full sam protiv poskupljenja cigareta...
bio bi i ti da si pusac![]()
Pa i jesam protiv, zato kaj pušim![]()
aha..dobro..malo me danas nes pere
![]()
E, ja nisam. Nek vas deru.![]()
I treba vamIzvorno postao mala
![]()
Forumaš godine :)
je,je,bi ja tebe vidla..![]()
hehe, ovisnici![]()
Forumaš godine :)
ma,ne-to mi hobi![]()
ona puši nešt drugo
eto,bravo velja![]()
...ma nek samo dižu cijene,može i do 50 kn, pa da pušači tek onda shvate da bi bilo pametnije ostavljat te novce po strani a ne ih bacat u dim... čovječe, pa za tjedan dana, ako se puši jedna kutija dnevno, ode skoro 100 kn (zavisi koje cigarete), a mjesečno i do 400-500kn, i više...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
...al baš me zanima ko bi npr. na kraju mjeseca htio smotati 500 ili 1000 kn i zapalit... toj osobi svaka čast...Izvorno postao cyberphere
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
baš mi je drago što se to događa i nadam se da će se smanjit broj pušača jer to je najodvratnija ovisnost koja postoji. dabogda poskupile za 150 kn!!!
![]()
![]()
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
Treba ih ukinut u cijeloj državi trujete sebe i nas stvarno želite prije umrijeti?
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Ništa se ne treba ukidati. Neka plaćaju. Bit će nam LP bogatija.![]()
nece se smanjit jer onaj ko zeli prestat prestat ce bez obzira na to sto ce poskupit ,a onaj ko ne zeli ili pak ne moze taj neceIzvorno postao zvijerka
samo ce moozda pusit jefzinije cigarete..
![]()
Evo,jos i zdravo prodesIzvorno postao IggXy
dobis bjelancevine,a prije ili poslje toga uzgubis koju kaloriju
![]()
![]()
idealno za žene
![]()
May the Force be with you!
Bookmarks