i kaj bi ja sad trebao? žile rezat*?*Izvorno postao IggXy
to nisam primjetio... što se kondicije tiče među najboljima sam... i?Izvorno postao IggXy
ond nisi glup u vezi cigareta nego uber glup...cigareta šteti tijelu i oslabljavaga što ti ne djeluje dobro ni na sportske rezultate...nemoj se zavaravat da pušiš kutiju na tjedna sa danom če se to povećavat...i onda puf! nemožeš bez nje..Izvorno postao kinfa
i kaj bi ja sad trebao? žile rezat*?*Izvorno postao IggXy
to nisam primjetio... što se kondicije tiče među najboljima sam... i?Izvorno postao IggXy
Zadnji uredio kinfa : 31-05-2005 u 22:48
Joj, dajte. I ovaj će se topic pretvoriti kao i onaj "Pušenje" u samo svađu. Cigarete idu gore i - neka idu.
ja ne vidim kaj je tu smijesnoIzvorno postao lili
.............
May the Force be with you!
Izvorno postao IvLajec
to je žalosno!
ja kontam, u školi se uvijek žica za cigare a i vani kad si u društvu(tak je kod nas)... i vjerojatno će to uvijek tako biti... pa i na tome gubiš novce...
......................ti to nisi na taj nacin pokazala.....................Izvorno postao lili
ja sam da kutija najjeftinijih bude 100kn, pa da vidimo ko ce pusiti?
Cigareta nije samo stvar ovisnosti, nego i nečijeg životnog stila i pripadanja određenoj grupi. Netko tko puši - puši će i dalje. Koliko ja vidim, kad su prvi put poskupile cigarete, ne znam skoro nikog da je prestao pušiti zbog toga. Ajde, smanjili su dnevnu dozu, ali i dalje puše. Danas su Walter i Ronhill standard, sutra će biti bijeli Benston i Filter 160 - ali činjenica je da će i ljudi dalje pušiti. Osim toga, ako netko ima lovu da kupuje Malboro i slične "luksuzne" cigarete, velika većina će si to i dalje moći priuštiti.
Žalosna je stvar da oni koji spajaju kraj s krajem odvajaju veći postotak svojih prihoda na cigarete, pa makar one poskupile na uštrb hrane, brige o djeci i ostalo. Pa koliko ima ljudi kaj bi radije kupili kutiju cigareta nego svom dijetetu čokoladu. To je stvarno žalosno.
Ali mislim da nema smisla da se ovdje svi skupa prepucavate. Netko ima više novaca, netko ima manje. Netko više voli ove cigarete, dok je nekom drugom to preseravanje. Svatko ima svoje mišljenje, svoj stil i kao takvog ga treba cijeniti. Ne znači ak netko puši Vogue da se preserava ili ako netko puši Benston da je zadnji ološ. Sve je stvar subjektivizma i zato vrijedi ona vječna - o ukusima se ne raspravlja!
Bom Chicka WahWah
Kad smo već kod kondoma, onaj šugavi durex košta između 18 i 24 kune ovisno o modelu i trgovini, katastrofa...Izvorno postao IggXy
Pa kaj radiš ti s njim?!?Izvorno postao gog
Za ekstremnije "sportove" probaj sa zračnicom od gume na fićeku, brijem da je kvalitetnija![]()
![]()
![]()
Bom Chicka WahWah
ja pusim, ali u biti drago mi je da ce poskupit mozda se konacno ostavim tog smeca
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
Onda jeli poskupilo?? Mislim ja ne pusim ali mi je drago zbog poskupljenja(sory pusacima ali sami ste si krivi sto bacate lovu bezveze)!
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
To iz iskustva ili?Izvorno postao IggXy
![]()
Bom Chicka WahWah
Izvorno postao IggXy
Mislim da će mi pozliti...
Ovo je fascinantno...od teme poskupljenja cigareta ste došli na kvalitetu durexa...u kojem ovo smjeru ide...![]()
Bom Chicka WahWah
da bar kostaju 50 kuna sto si niste dovoljno zagadili zivot
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Ne, meni je baš gušt...![]()
tek od sljedeće godineIzvorno postao Atno
Znači, onda se još treba guštati, opskrbiti za neko duže vrijeme i to je to!![]()
Bom Chicka WahWah
lud,fakat si ludIzvorno postao IggXy
ideja je tak bijesna da cu jos i bjesnocu dobit ;
nema sanse da netko prestane kad poskupi,to je stvar svakog pojedinca i ne moze te drzava u tome spijecit,pusit ce benston ak nece imat za marlboro,trebali bi vratit cijene i zabranit prodaju mladjima od 18,al ni to nece rijesit problem ,lako maznes starcima il frendu starijem-frendici i to je to...ali najgluplje rjesenje je da poskupi
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Bookmarks