Ljeto dolazi spremamo se na more i vrjeme je da se pocne pripremat neka muzika za dole. Kako mi se vise neda zezat sa mojim minidiscom (traje dok se muzika prebacuje, a muzike ima hrpa) mislim kupit nesto novo,bolje.
Gledam malo stvarno bogatu hgspotovu ponudu mp3 uredjaja i naletio na ovo cudo od creativa, paznju na sebe je privukao ne toliko dizajnom koliko odnosom cijena/performanse.
C/P:
Ovaj izuzetni MP3/WMA digitalni player dizajniran je oko 1.8" hard disk jedinice fantasticnog kapaciteta od čak 20 GB! Istom, ovo je najmanji i najlakši player iz Zen serije do sada. Upravljivost i navigacija kroz ogromne količine glazbenih datoteka, kao i kroz ostale vaše podatke koje možete snimiti na HDD ovog uređaja, olakšana je do krajnjih granica ugrađenim touch sensitiv kontrolom. Uživajte u neprekidnoj reprodukciji uz nevjerojatnu 24 satnu trajnost baterije
Dimenzije (WxDxH) 6.8 cm x 2.2 cm x 10.5 cm
Težina: 203 g
Equaliser 4-band
Podržani digitalni audio standardi WAV, WMA, MP3, WMA DRM
Ugrađeni uređaj za pohranu: tvrdi disk 20 GB
Slušalice: binaural - stereo
Podržano PC sučelje: USB
Napajanje - punjiva ugrađena baterija
dakle, dobim 20gigabajta za manje od 1700 kuna.
Usporedbe radi, Apple-ov mini iPod kosta preko 1700 kuna a ima 4 gigabajta...
a ja muzike imam puno naravno necu bas sve nosit al u 20gb stane uglavnom ono sto zelim
vasa misljenja? mozda iskustva?
![]()
![]()

Odgovori uz citat
Baterija mu je isto solidna i koliko čitam znatno izdržljivija od iPod-a. Ja kad sam ga kupovao, koštao me je 1.900 kuna, ali kako je sada dvjestotinjak kuna jeftiniji, mislim da ako nije best buy, da je u tom rangu.

Bookmarks