Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 58

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jan 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao kova
    A kako ga nsi mogao popravit? nisi ga mogao upalit ili što?

p.s. aj sam imao v300 koja se niej dala upalit... radio prema jednom tutorialu s mobile-files i da bvidiš )..radi samo tako..
    nakon flasha s bilo cime mi je samo bootloader radio i pisalo mi je da je 58R. skurio sam mu cip i morao sam stavit drugi. tad sam stavi cip od 550.
    imas link na taj tutorial?

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Feb 2005
    Mobitel
    V525@75R\V3flex..:::..V3
    Operater
    V)(P
    Godina
    38
    Bodovi
    8.415
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.415, Nivo: 21
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao tvrtkod
    nakon flasha s bilo cime mi je samo bootloader radio i pisalo mi je da je 58R. skurio sam mu cip i morao sam stavit drugi. tad sam stavi cip od 550.
    sorite šta idem malo offtopic al kolko si dao za taj ćip i da li sad možeš recordat video il je to stvar kompletnog hardvera?
    P. L. U. R.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jan 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao DOMICH
    sorite šta idem malo offtopic al kolko si dao za taj ćip i da li sad možeš recordat video il je to stvar kompletnog hardvera?
    300 životinjica chip i 150 životinjica ruke. Sad imam i video recording i skinove i vise ga ne flesham sa tripletsima nego R376 MP-ovima

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Feb 2005
    Mobitel
    V525@75R\V3flex..:::..V3
    Operater
    V)(P
    Godina
    38
    Bodovi
    8.415
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    300 životinjica chip i 150 životinjica ruke. Sad imam i video recording i skinove i vise ga ne flesham sa tripletsima nego R376 MP-ovima
    hebeno , nije baš pre isplativo al u svakom slućaju zanimljivo!

e ovo šta sad radiš , sa 58r ->72r , u svakom slućaju za svaku pohvalu , al opet ćemo trebat još čekat do ne naprave još noviji flash , ako i hoće , da se skinemo sa ovog bootloadera,al kad to tak gledaš , onda to uopće nije bed , po tom se i ja sad mogu vratit i na 4FR i na 38r
    ako napravim takav flash , samo što će bootloader ostat stari , što onda postaje nebitno , tak da onda bootloader uopće više nije neki problem , a uostalo zašto ih mjenjaju , jel može on ako je noviji pospješit rad mobitela ili šta , ma i ja filozofiram previše!!!!!
    P. L. U. R.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jan 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

e ovo šta sad radiš , sa 58r ->72r , u svakom slućaju za svaku pohvalu , al opet ćemo trebat još čekat do ne naprave još noviji flash , ako i hoće , da se skinemo sa ovog bootloadera,al kad to tak gledaš , onda to uopće nije bed , po tom se i ja sad mogu vratit i na 4FR i na 38r
    ako napravim takav flash , samo što će bootloader ostat stari , što onda postaje nebitno , tak da onda bootloader uopće više nije neki problem , a uostalo zašto ih mjenjaju , jel može on ako je noviji pospješit rad mobitela ili šta , ma i ja filozofiram previše!!!!!
    Vezano za projekt koji sam radio s MotoX (upravo sam otvorio novi thread u vezi tog) smo ubacili noviji bootloader nego koji je orginalno bio. Nakon toga kad flesham mob uopce mi ne brise memoriju nego odmah flesh-a, a i sam proces fleshanja je brzi IMHO.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jan 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cuj, riknuo mi je mob i bilo mi je isplativije nego kupit novi, nebi to nikad radio iz ciste tastine.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    LG Optimus 2x
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

U POTPUNOSTI SE SLAZEM S TOBOM. Sto se tice toga sto ostaje isti bootloader.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jan 2004
    Mobitel
    v525@v600
    Operater
    Tele2, T-Mobile, Vip
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo ovdje, radio sam prema prvom postu sa ove stranice:
    LINK

Pozdrav!

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove