Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 58

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    LG Optimus 2x
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao tvrtkod
    Evo dao sam si malo truda i napravio modificirani 58R. reflash tako da sam makao flesh i flex iz njega i stavio flash od 72R. Tako da bi s njime konacno mogli maknut sa svog mobitela 58R. Nazalost ja vise nemam triplets telefon pa ga nisam mogao testirat ali sam radio iste stvari na v550 i radilo je bez problema.

Evo linka:

http://www.get-mobile.co.uk/download...rom_od_58R.rar

Disclaimer:

Kao sto rekoh nisam ga testirao jer nemam triplets telefon. Ali nacin na koji sam ga napravio je isti kao i onaj koji sam koristio za R376 seriju i koji drugi uspjesno koriste za izradu custom flash fileova za V3 i E398.

A na ovaj nacin se ogradjujem od bilo kakve stete i upozoravam da nisam odgovoran ako svoj mobitel pretvorite u uteg za papir. Nisam jos imao ni jedan fail flash sa svojim custom firmware-ima ali ipak vas moram upozorit. A ako ga skurite nemozete i nesmete me krivit jer vas nisam silio da fleshate svoj mobitel sa njime. Samo sam vam ponudio rijesenje jednog jako goruceg problema, a na vama je da odlucite da li cete ga uzet ili ne, ali ako uzmete onda preuzimate punu odgovornost za svoja djela.
    Jel mi mozes reci koje programe koristis sa hackiranje monserpack-a???

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jan 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao DeMar
    Jel mi mozes reci koje programe koristis sa hackiranje monserpack-a???
    Sve ti pise u threadu "Backup flesha, san ili java."

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove