svaki flash briše i flex... postoje neki lame flexevi koji nakon što ih staviš gotovo i ne diraju postojeći flex, to su ovi baskup flexeviIzvorno postao DOMICH
svaki flash briše i flex... postoje neki lame flexevi koji nakon što ih staviš gotovo i ne diraju postojeći flex, to su ovi baskup flexeviIzvorno postao DOMICH
meni ovo sto si napisao nema ama bas nikakvog smisla. daj to malo provjeri.Izvorno postao Inovator
Ili si pobrkao gdje treba napisat u tom tekstu flash a gdje flex ili...
u svakom slucaju ni jedna od ovih tvrdnji ovako napisanih ne stoji.
pozdrav
daj ohladi malo pa jel moras se na svaki post drugih ljudi kacit..pa ko malo djete si...i nije nist pobrkao sve kak je napisao stoji..Izvorno postao tvrtkod
Ma necemo se sada svadjati i prepirati ovdje preko foruma. Ovdje smo da pomazemo jedni drugima a ne da se svadjamo. Smirite se svi maloIzvorno postao jdabic1
![]()
ma bas zato sam i napisao post jer mi na zivce ide njihovo prepucavanja koje mi drugi ne moramo prozivljavat..imaju si PM pa udri jedan po drugome...Izvorno postao DeMar
DeMar i jdabic1 malo ste u OTu....Izvorno postao jdabic1
tvrtkod i ja se uopće ne prepucavamo, to je naša interna spika, mi smo svoje rješili ionako odavno na PMu, tako da nam vaša sugeracija ne treba.
da, nemate brige, ja i Ivonator smo si OK.Izvorno postao Inovator
Bookmarks