Kolega, ja ću sad odmah ga skinuti i probati!
Evo dao sam si malo truda i napravio modificirani 58R. reflash tako da sam makao flesh i flex iz njega i stavio flash od 72R. Tako da bi s njime konacno mogli maknut sa svog mobitela 58R. Nazalost ja vise nemam triplets telefon pa ga nisam mogao testirat ali sam radio iste stvari na v550 i radilo je bez problema.
Evo linka:
http://www.get-mobile.co.uk/download...rom_od_58R.rar
Disclaimer:
Kao sto rekoh nisam ga testirao jer nemam triplets telefon. Ali nacin na koji sam ga napravio je isti kao i onaj koji sam koristio za R376 seriju i koji drugi uspjesno koriste za izradu custom flash fileova za V3 i E398.
A na ovaj nacin se ogradjujem od bilo kakve stete i upozoravam da nisam odgovoran ako svoj mobitel pretvorite u uteg za papir. Nisam jos imao ni jedan fail flash sa svojim custom firmware-ima ali ipak vas moram upozorit. A ako ga skurite nemozete i nesmete me krivit jer vas nisam silio da fleshate svoj mobitel sa njime. Samo sam vam ponudio rijesenje jednog jako goruceg problema, a na vama je da odlucite da li cete ga uzet ili ne, ali ako uzmete onda preuzimate punu odgovornost za svoja djela.
Kolega, ja ću sad odmah ga skinuti i probati!
I , jel radi , jel ćemo konačno riješit ovaj problem zauvijek?
p.S. jel to samo flash , neće prebrisat flex?
P. L. U. R.
FLASH NIJE USPIO!!! Nisam ga mogao flashat sa 58R monsterom. Piše S Blank Neptune LTE. Kako da ga dignem da mi normalno piše S Flash Neptune...??
svaki flash briše i flex... postoje neki lame flexevi koji nakon što ih staviš gotovo i ne diraju postojeći flex, to su ovi baskup flexeviIzvorno postao DOMICH
Uspio sam ga flashat natrag sa mss - om na 55R! Jedino tako ide.
Da, doslo je do pogreske u proracunima tako da prva verzija nije uspjela ali mi je GoGs poslao FlashErrorLog1.txt pa sam to ispravio. Hvala GoGsu na hrabrom pokusaju, tip stvarno ima mu**.Izvorno postao GoGs
meni ovo sto si napisao nema ama bas nikakvog smisla. daj to malo provjeri.Izvorno postao Inovator
Ili si pobrkao gdje treba napisat u tom tekstu flash a gdje flex ili...
u svakom slucaju ni jedna od ovih tvrdnji ovako napisanih ne stoji.
pozdrav
da, to je reflash, ali reflash_mlp (boot+flash, bez flexa i lang packa).Izvorno postao DOMICH
Ako sam dobro shvatio ti si ostavio isti bootloader koji je i na 58r samo sto si sve drugo promijenio??? Jel tako? To znaci ako taj tvoj flash uspije opet nema sanse da se vratim npr. na 45r ili tako nesta slicno. Ili tu mozda grijesimIzvorno postao tvrtkod
Gdje se moze naci ispravljena verzija?Izvorno postao tvrtkod
e to sam htio pitat , malo me inovator krivo shvatio , a i ja sam možda postavio malo neodređeno pitanje , ali to me zanimalo , da li je samo reflash , da nije Mpack!Izvorno postao tvrtkod
tvrtko , kažeš da si sad ispravio neke greške , da li ćeš to uskoro postat?
P. L. U. R.
Ajd kad budeš imao vremena, postaj ponovo pa da mogu opet probati.
Ima samse ako hacknem i 45R. al ajmo prvo korak po korak.Izvorno postao DeMar
Ok. Skuzio sam. Samo me je zanimalo to s tim bootloaderom. On sve u svemu ostaje isti sa kojeg se jednostavno ne moze maknuti. Jel tako. Moze se stavljati flash i flex ali bootloader ostaje isti. Dali je itko skuzio kako se njega rijesiti???Izvorno postao tvrtkod
Jel mi mozes reci koje programe koristis sa hackiranje monserpack-a???Izvorno postao tvrtkod
Sve ti pise u threadu "Backup flesha, san ili java."Izvorno postao DeMar
daj ohladi malo pa jel moras se na svaki post drugih ljudi kacit..pa ko malo djete si...i nije nist pobrkao sve kak je napisao stoji..Izvorno postao tvrtkod
Ma necemo se sada svadjati i prepirati ovdje preko foruma. Ovdje smo da pomazemo jedni drugima a ne da se svadjamo. Smirite se svi maloIzvorno postao jdabic1
![]()
ma bas zato sam i napisao post jer mi na zivce ide njihovo prepucavanja koje mi drugi ne moramo prozivljavat..imaju si PM pa udri jedan po drugome...Izvorno postao DeMar
DeMar i jdabic1 malo ste u OTu....Izvorno postao jdabic1
tvrtkod i ja se uopće ne prepucavamo, to je naša interna spika, mi smo svoje rješili ionako odavno na PMu, tako da nam vaša sugeracija ne treba.
da, nemate brige, ja i Ivonator smo si OK.Izvorno postao Inovator
evo link za novu verziju pa tko se usudi nek proba. Disclaimer s prvog posta i dalje stoji tak da mi se nemojte plakat ak si skurite mob
link:
http://www.get-mobile.co.uk/download...h_Boot07B0.rar
Evo sad ću ga skinuti pa probati ponovno.
Isprobano i nažalost još jedan fail flash... šteta
Bookmarks