Šta ja znam ova klasika skina mi uvodi ozbiljnost foruma... nije lijep a nije ni nelijep već je ono jednostavno i pregledno... vbulletin štaš
ali ja sam ipak za prelazak na nešto modernije i zanimljivije ipak smo u 21 st![]()
Šta ja znam ova klasika skina mi uvodi ozbiljnost foruma... nije lijep a nije ni nelijep već je ono jednostavno i pregledno... vbulletin štaš
ali ja sam ipak za prelazak na nešto modernije i zanimljivije ipak smo u 21 st![]()
Seriously?
Da se mene pita ja bi stavio nesto tamnije kao sto je sodom rekao.
bravo sodom. dobro da si digao ovu temu iz prašine. baš sam i ja razmišljala o tome neki dan kako je zapravo monoton ovaj skin i kako bi bilo baš super da ima za promjeniti. možda se napravi nešto po tom pitanju.
ja bi recimo jednu pinki temicu sa cvjetićima i leptirićima![]()
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Izvorno postao fly_nan
ko bi reko![]()
Seriously?
Meni je ovaj baš pregledan i oku ugodan. Crni mi se uopce ne svidjaju, primjer bi bio forum od gameplaya koji mi je bljak.
Istina je što je Sodom rekao da stvrno zabole oći kad malo u kasnijim satima gledaš forum.
Po mom mišljenju novi skin bi trebao biti jednako ovako jednostavan, ali malo tamniji i grafički ljepši.
Bez velikih promjena jer ipak smo se svi navikli na ovu "klasiku"...
Slažem se.....Izvorno postao konan1
I feel the need -the need for speed!!!!!
Također, sve je ok.Izvorno postao ledeni
i ja bih radije da je forum u malo tamnijoj boji:
možda neka kombinacija crne i (tamno)crvene?to bi bilo idealno.
ili sive i ljubičaste?![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
i ja!!heheIzvorno postao fly_nan
ma bilo bi ok kad bi bilo par tema pa da ljudi mogu birati...oni kojima se svida ovaj skin ostave na ovom,a kome se ne svida promijene...![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks