Ja ga imam doma i to čini mi se skrekanog, ali sad se ne mogu sjetiti od kuda sam ga skinuo. Vjerovatno sa peer2peer. Nikad ga nisam koristio. Nije mi se dalo zafrkavati.
trebal bi jednu malu pomoć.imam N6680 i tražin neki teme editor da si napravim sam svoju temu,recimo s najmilijima ili tak,ali ne nemrem naći
jel je ima ko? mislim taj editor
fala unaprijed
Ja ga imam doma i to čini mi se skrekanog, ali sad se ne mogu sjetiti od kuda sam ga skinuo. Vjerovatno sa peer2peer. Nikad ga nisam koristio. Nije mi se dalo zafrkavati.
fala,jel se moreš sjetiti koja je točna adresa?
bum probal tu koju si napisal
ipak fala
Velim, sumnjam da sam skinuo sa neke stranice, već sa peer2peer-a. Ako fajl nije prevelik, mogu ti ga mejlat. Samo mi se kasnije javi PM-om.
fala još jemput,bum videl kaj bum našel,pa do 16h imam vremena,hehe
pozdraf
imam ga i ja,theme editor za n6600.....
evo link za Theme Studio
ovo ce ti trebat:
user : symbian
pass : việt nam vô địch
dječaci,fala puno,upravo skidah to
inače mobač zakon samo malo videocall koči ali je to to
Pa zar imaš s kim videotelefonirati? A i mogao bi nam linkati temu kad ju napraviš. Tek toliko da vidimo.
edit: som
bum poslal,ali mislim da bu potrajalo par dana,hehehe
ne ide tp baš kak sam si ja zamislil,hehehe
najveci problem su ti ikone,ja sam sebi napravil cijelu temu,sa svim detaljima,a sad ikone radim..................vec 2 mjeseca
May the Force be with you!
jel ima igdje nać teme domaćih autora na netu???
npr. tema s temom nekog HNL kluba il tako nešto.
btw. ja sam probo sam nešto napravit ali malo mi je to sve prekomplicirano i ne da mi se radit u PhotoShopu sve te detalje.![]()
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
registriraj se na zedge,vidio sam cak ovo što tražiš.
Za Nokiu nisam našao, ali za sony ericssone sam vidim dinamovu temu. I nekoliko za crvenu zvezdu.![]()
obje teme koje si naveo ima na zedgeu za s60
Bookmarks