Da li je to verzija 4.20.13349 ? (kad upališ mob imaš sliku "Cartmana")
Da li je to verzija 4.20.13349 ? (kad upališ mob imaš sliku "Cartmana")
Ta verzija nema cartmana, evo link:
http://rapidshare.de/files/1217414/M...ginal.zip.html
Pritisnete dolje na FREE i onda pricekate nekoliko sec koliko vam pise dolje i zapocne download.
OK. Da li mozes pogledati koja je verzija SW-a?Izvorno postao strikoo
Odeš na Start-> Setings-> About
tam ti piše verzija..
Meni je 4.20.0 (Build 13349)
Pitam te, tak da ne flešam bezveze...
thx![]()
kod svih wm2003 na about ti pise version 4.20.0 (build 13349), ako oces saznat sve detalje sto ti se nalazi u telefonu sto se tice wm2003 odes na engineering menu * # * * 3 6 4 #
ja imam na telefonu njemacku verziju sa cartmanom i u engineering menu pod versions mi pise 3.70.0, radio verzija 0.9 ..., imas sve na jednom mjestu
samo ti udri na link i flashaj, nova verzija nema cartmana vec logo mobile operatera koliko mi se cini
Skinuo, flešo....(nisam mogao izdržati). Sad ćemo vidjeti...
Izvorno postao particle
Kužiš, ne moraš meni objašnjavat gdje se gleda verzija roma, jedini problem ti je što na svim wm2003 verzijama piše isto (na tom mjestu gdje si ti meni objasnio), pa nema potrebe se pravit pametan i meni pisati tu nekakve uputice kako nešto vidjeti...
p.s.
ne sjećam se da se netko tako pametan javljao prošle godine kada ovog subforuma još nije ni bilo, dok ste se svi zgledali i ajd strikoo ovo, daj strikoo ono, a sad mene tu netko nešto ući...................uvreda..............
Izvorno postao strikoo
no, no strikoo, ne se vrijeđati. Nisam mislio ništa loše pod onim objašnjavanjem gdje se kaj nalazi. Kaj ja zam kaj ti znaš ili neznaš, ja sam to napisao samo reda radi a ne da te naučim ili da se pravim pametan. Uostalom tu smo da nešto naučimo, a kaže se ponavljanjem do savršenstva.
![]()
i molim te, te fore tipa.... dok ovog podforuma nije bilo....itd. me podsjećaju na priče gerijatrije. Kaj bi ja trebao pratiti od kad si ti član foruma i koje i kakve si postove postao. daj malo ohladi![]()
Bookmarks