Bio sam probao flex v620 i nisam bas nesto odusevljen sa njim.
Tvrkod ajd mi posalji onda taj flex kojeg si spominjao na mail. Ja imam na kompu ovaj:v600_2_v620_flex_and_instructions_by_phonephr eakz ako je to isti onda mi mi netrebas slati. Pozdrav
Bio sam probao flex v620 i nisam bas nesto odusevljen sa njim.
Tvrkod ajd mi posalji onda taj flex kojeg si spominjao na mail. Ja imam na kompu ovaj:v600_2_v620_flex_and_instructions_by_phonephr eakz ako je to isti onda mi mi netrebas slati. Pozdrav
neznam koji je taj. daj mi reci koja je oznaka u phone info meniu za taj flex. Sinoc sam zavrsio Monsterpack za v300 koji bi trebao uspjesno nadogradit .58R na .72R ali nemam v300 da ga isprobam.Izvorno postao DeMar
jel ima hrabrih i zainteresiranih?
FLEX JE: V620_Core_SE5109AXXXX056.hsIzvorno postao tvrtkod
Zainteresiran jesam ali hrabar nisam. Postaj ga na HoFo i na mobile.files mozda ce tamo biti hrabrih.
Budem, nemas brige. Sam bi ga ja testirao ali kao sto rekoh nemam v300 nego v550. Al sam koristio isti postupak kao i kod modificiranja v550 monsterpacka i disad mi je sve radilo savrseno. Jedino sto ti se moze dogodit je da ga ne uspije pregazit kao i klasicni .72R sto znaci da poslije toga samo ponovno stavis 58R. mozes i stavit reflash jer na taj nacin neces izgubit sve podatke i postavke. izripat cu svoj v620 flex, maknut iz njega stvari koje ne rade na v300 i mailat ti. napisi mi na PM koji ti je mail i eventualno neki broj na koji ti mogu SMS slat.Izvorno postao DeMar
Bookmarks