Ma, patka, debela patka. Trilogija je davno izašla, a takav se "propust" ne bi mogao dogoditi.
http://www.klik.hr/naslovnica/200504010002001.html
sumnjam da je istina već bi svi brujali ali baš me zanima što je po srijedi il četvrtku
dobar grah daleko se čuje
Ma, patka, debela patka. Trilogija je davno izašla, a takav se "propust" ne bi mogao dogoditi.
onda bi se klikovce moglo tužiti zbog iznošenja neistine.
Ma i oni su to od nekud skinuli, tako da... A i inače mi taj KLIK ide sve više na...![]()
ma takvi filmovi se samo u kinu trebaju gledat.....
kaj sad, jel ima nagosti ili nema
e to mene zanima, jel netko ima trilogiju i dal je isprobo, da ne seremo bez veze sad...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
vijest objavljena prvogčetvrtog tako da je fake
Sam kaj su na KLIK-u je objavili 19. svibnja. Toliko o up-2-date tračevima.
![]()
Govna su oni koji pišu
![]()
![]()
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
pa ja imam dvd osveta sitha
a ostale lako nabavim preko videoteke![]()
jebeš DVD gledo sam ga neki dan. Kino je kino ipak.
Imao sam priliku gledat SW u kinu četri dana prije početka svjetskog prikazivanja. kasnije gledam telku i vidim da ludi ameri čekaju po 10 dana ispred kina i ne odlaze na posao radi tog filma. Odmahnem rukom ispijem pivu do kraja i odem spavat![]()
ma gledao sam ga i ja jučer u kinu ali samo ti odgovaram na
pitanje koje si i sam postavio!!!!!
Bookmarks