Mrak je ! To več na nekaj liči.Svida mi se!!!
![]()
evo pročitajte tekst,mislim da ce svakoga zanimati: http://www.symbian-freak.com/news/0505/e3concept.htm
osobno bi volio da ovako izgleda buduci n-gage i polako mi se gubi ona misao kako cu uzet neku nokiju n-serije,a siguran sam da bi i mnoge od vas mogla navesti na isto razmišljanje
Mrak je ! To več na nekaj liči.Svida mi se!!!
![]()
to nije konačna verzija,nego samo koncept kako bi trebao izgledat (otprilike) no i iz ovog se vidi na koji nacin nokijini inžinjeri razmišljaju i dojmovi s moje strane su više nego pozitivni...iz priloženog se može zaključit da okreču ploču i izgled sada igra bitnu ulogu tako da ce se svidjet i masama,evo iskreno ja sam zapanjen,jasno mi je da je ovo trčanje predrudo ali imam odličan osječaj glede ovog.
...koliko sam ja upućen, mislim da je Nokia odustala od n-gageovog nasljednika pa će u sve buduće smartphoneve ugrađivati mogućnost igranja n-gage igara... znači, neće biti potrebno nabavljati posebne programe i to kao do sada...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ne,nokija nije odustala od nasljednika n-gagea i to je javno obznanila prije cca mjesec dana,istupili su sa informacijom da ce do kraja godine predstavit n-gage 2 u LA-u.
Točno je da če i sljedece godine doci prvi modeli koji ce official podrzavati igre za n-gage i tim potezom nokia zeli približiti te kvalitetne igre svim korisnicima njihovih novijih serija telefona
Sviđa mi se...evo jedan lijep smartphone (uz Samsung D720)![]()
Bom Chicka WahWah
i onda će na njoj najvjerovatnije spušiti kao i na ngage-u i qd-u!Izvorno postao sodom
zeemax
slažem se,ali najvjerovatnije će promijeniti izgled u konačnoj verziji ili će cijena biti ogromna.Izvorno postao PhytoSculpt
zeemax
pa okrecu politiku,zar ti nebi kupio n-gage da izgleda kao na ovim slikama? i jos da vrti igrice od kojih boli glava....nemora to nuzno znacit to,bez brige nedaju se oni tako lako navuc,oni su ispitivanjem trzista i par aduta u rukavu zakljucili da je to dobar potez.
Sumnjam da su 'spušili', već nisu toliko puno zaradili koliko su htjeli. Ali i sumnjam da će u konačnici izgledati kao na tim slikama.
glavno je da su svjesni starih grešaka nazovimo to tako i sada ce to nadoknadit...
naravno da bih,ako cijena ne bi bila kao od 6680 sada,ali vjerovazno neće tako izgledati!Izvorno postao sodom
zeemax
jednostavno predivno
May the Force be with you!
Ako ikad izađe, cijena će biti paprena, možda čak i veća nego kod 6680...ali vrijeme će pokazati svoje...
Bom Chicka WahWah
Dobro mi je to što je malen a ima velik ekran...
puno premalen i pretanak...dobit ce to još na kilaži do kraja godine![]()
Ipak, ja ne bih odustao od n-serije, za ovo. Tel i nije nesto, a obicni n-gage je meni i vise nego dovoljan, samim time sto je N-GAGE.
SKR. je SKR. za SKR.
N-Gage serija me nikad nije zanimala, tako da mi ni ovo nije napeto. Ne koristim mob za intenzivno igranje igrica na njemu, a ono malo što zašpilam, mogu igrati na symbianu.
Nema veze kaj je premali pretanak...stari N-gage (odnosno, ovaj sadašnji) je zbilja cigla...napokon da su napravili nešto malo, funkcionalni i atraktivno...
Bom Chicka WahWah
drzim fige da baterija bude izdržljivija nego kod prethodnika...n-gage je moja prva ljubav,pa kako friski kaze ovo mi je napeto
![]()
Samo da to izade,ali sumnjam da ce biti skuplji od N-serije
Od N-serije teško, ali tko zna...danas je sve tak relativno...
Bom Chicka WahWah
Po mom misljenju cijena ce biti tako oko 4 soma...................
da ovaj n-gage je cigla ako ga uspoređuješ sa mobitelima,ali ako ga usporedis sa PSP,nintendo DS i GBA vidices da je sitan prema njima!!(za novi gba micro neznam,jer ga nisam vidio uzivo...)Izvorno postao PhytoSculpt
al nemres jedan n-gage uspodedivat sa psp-om koji ima 16:9 ekran velicine cijelog mobitela s kojim ga usporedujes.
Bookmarks