Vinc@ ja studiram medicinu...
Ma nismo se mi urotili protiv tebe, činjenice su činjenice... pa ak nešto ne valja ne treba to branti zbog vlastite opčinjenosti dotičnim proizvodom (pa mora ti biti jasno da kasne u tehnologiji, dakle ne mogu biti "bez premca" bar po tom pitanju). Evo ja priznajem da su me u nekim stvarima Ericssoni razočaravali u prošlosti a i moj sadašnji SE T68i ima svojih bubica... no o tome sam već pisao na nekom od podforuma (ne sjećam se gdje).
E sad što se tiče softwarea to je velikim djelom stvar navike i mnogi se vole držati već viđenog... no velim po mojim iskustvima i primjedbama meni poznatih (bivših) korisnika Nokia stvorio sam dojam da je softvare nepregledan i naporan.
Eto ja osobno više volim da kad uđem u meni mobitela odmah vidim bar 3-4 redka opcija koje mi slijede, a u nokijama kad uđeš u meni imaš prvu opciju Poruke i ne vidiš što ide dalje dok se ne pomakneš za red dalje a tada opet vidiš samo jedan red - Imenik (ili slično). Ovo je malo teško za objasnit ovako pismeno... nadam se da ste shvatili na šta mislim.
Daj pusu od mene Marini kad je vidiš...