@vinc@: A zašto si ih onda promijenio 5 u nizu, ako te "tako dobro služe"???
A ako govorimo o kvaliteti da te samo podsjetim na krepavanje ekrana u cijelim serijama nokia.... ako nisi takvu imao, imao si veliku sreću da si naletio na rijetke izuzetke. A o škripavoj plastici (zbog xpress maska koje škripe čim jače stisneš telefon u ruci) da i ne govorimo.
Inaće, cura je dobila na poklon 7210 i nije mogla smisliti nelogičnost softwarea pa ga je dala mami. Izgleda da po tom pitanju razmišlja kao marina, a mnogi koji su koristili druge telefone tvrde da nokia ma "zbrkan" software.
A da su bez premca na tržištu to nikako ne stoji i to svak na ovom forumu zna --- pa koliko dugo im je trebalo za ugradnju GPRS-a i to nikako da ugrade posljednju generaciju GPRS-a, čak ni GPRS 8!
I za bluetooth im je trebalo puno vremena nakon Ericssona, a ekran u boji je prvi izacio Siemens (S-25, doduše samo tri boje), pa Mitsubishi Trium, pa Ericsson T68... a nokia??? A o mobilnoj kameri da i ne pričamo (samo da spomenem jako davnu Ericssonovu MCA-10). Jako kasne i to svoje kašnjenje još debelo naplaćuju.
To su bile činjenice a moje je mišljenje (naravno o ukusima se ne raspravlja) da su dizajnerski jako jednolični, čak i dosadni i kao marina mislim da ima mnogo ljepših telefona na tržištu...dakle za mene nisu ni lijepe, po mišljenjima mnogih (bivših) korisnika zaključujem da softwareski nisu ni jednostavne (uostalom u to mogu i sam posvjedočiti), a o kvaliteti sam već sve rekao. Uostalom samo nazovite Mobis i pitajte ih koliko telefona čeka kod njih na popravak.

Bookmarks