Ja cjenim svacije misljenje, a isto tako cijenim ljude koji kazu da Nokia ne vrijedi novca koji se za nju trazi. Ja imam prijatelja koji se kunu da Alcatel vrijedi vise nego ijedan telefon() ali govore(usput) da je Nokia super ali je preskupa. Naravno jer se kvaliteta placa. Ja sam dosad koristio Motorolu i rekao samo mrtav ponovno nju jer joj je prijem i glas u slušalici katastrofa, Siemens kupiš i sutra odmah na servis( moja sestra ih je nosila svaki put), Ericsson mi se gasio a samo sam s Nokijom bio prezadovoljan.Ovo mi je peta u nizu. I svi mi kazu: ma ne bih ja dao te novce za telefon. E pa ja bih, pa me sluzi bez problema.
Vecina mojih susjeda ima Nokiu i kazu da za njih ne postoji druga firma za mobitele,iz cistog razloga sto su lijepe,kvalitetne,softverski jednostavne i sto sve ne.
Marina mogli bi na kavi malo dublje popricat o temi
![]()
![]()
![]()

) ali govore(usput) da je Nokia super ali je preskupa. Naravno jer se kvaliteta placa. Ja sam dosad koristio Motorolu i rekao samo mrtav ponovno nju jer joj je prijem i glas u slušalici katastrofa, Siemens kupiš i sutra odmah na servis( moja sestra ih je nosila svaki put), Ericsson mi se gasio a samo sam s Nokijom bio prezadovoljan.Ovo mi je peta u nizu. I svi mi kazu: ma ne bih ja dao te novce za telefon. E pa ja bih, pa me sluzi bez problema.

Bookmarks