Zadnji uredio Jamal : 11-03-2003 u 17:29
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Zadnji uredio Jamal : 12-03-2003 u 00:09
Zadnji uredio Jamal : 12-03-2003 u 00:12
Uh idem to vidjeti...hvala na informaciji![]()
Nokia je Nokia, ostalo su mobiteli !
Sve je super samooo.... bojim se cijene kada izađu.
3300 je debljinom baš za džep...pa nek si ljudi misle šta to vibrira u hlaćama...
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
joj kako se meni svida ova 6220 . . . a ova 3300 izgleda kao krizanac izmedu 5510 i n-gagea![]()
6220 je ludnica,nevjerojatna je.
BTW jutros sam vidio u radu 6100 i ostao bez teksta. Neka se ostali mobovi srame. Nokia rulez!![]()
Još niti n-gage nije službeno izašla, a već je tu možemo reći nasljednik. Ne daje li ovo znak da nam je Nokia pomalo u panici?
3300 nije nasljednik n-gagea . . . tj. 3300 je vise music phone, dok je n-gage vise orijentiran igricama . . .
Kahm, po specs-ima to je n-gage s dodatnim opcijama vezanim uz glazbu pa...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Nista revolucionarno,meni se to cini kao 7250 samo sa drugim dizajnom,ispravite me ako gresim!!!!Sto se tice 3300,bolje je kupit novi game boy!!!
Pa nije svaki mob revolucionarni . . . za razliku od 7250, 6220 je EDGE .. . .pa sta ne vidis da je dizajn isti kao 6200
U biti Nokia i drugi proizvođači proizvode mobove u nadi da će si svatko od nas potrošača naći neki u ponudi (naravno njihovoj) i potrošiti novce za njihove proizvode pa npr. i 6220 i 3300 će donesti "puno" novaca Nokii...
Bolje i šarolikost nego situacija kao unutar mreže 099 gdje si osuđen na Benefon Dragon koji je k' tome skup kao dragi kamen...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
P4E, koncept je vrlo sličan (čitaj isti), po meni sada već dva telefona osuđena na propast.
dmi, Benefon Dragon je skup (ako je skup - nisam baš upoznat sa NMT-om u zadnje vrijeme) sigurno ne zbog tehničkih karakteristika nego jeftinoće razgovora.
ok, ok, ok . . . nego vidi ti 6220 = totalna ludnica !
Meni nije ništa posebno. Nemam pojma zašto. Zapravo se ne sjećam koji mi se telefon tako svidio da sam za njega rekao da je totalna ludnica.![]()
mozda 715![]()
ma nokia opet napravila sranje.
vidi se da se nemože nosit sa ostalim proizvođačima......
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
zanima me zasto nokia stalno stavlja displeye 128x128 - 4096 boja . . .sta nemogu stavit 65k
Meni su dosadne... Zadnja Nokia koja me oborila s nogu (što dizajnom, što cijenom, u to doba) je bila 8850.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
u zadnje vrijeme na neki nacin i jesu dosadne, npr. 6610/7210/6220/7250 isto sranje samo sto je dizajn razlicit i sto 6220 i 7250 imaju ugradjene kamere. . . n-gage/3300 skoro isto. . .
nokia ima svoje kupce.....
ali dosadne jesu........
več samo ime: nokia mi je postalo dosadno...
trebali bi se udružit snekim kao sonyer.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Npr. Sagem-Nokia! Ili Nokia-Kenwood!![]()
Samo se vi sprdajte s Nokijom.
SonyEricsson i Siemens nemaju zajedno profit kao Nokia.
Nokia rulez![]()
Bookmarks