I samo jedan jedini primjerak koji su napravili za proizvodjaca guma! Ne ide ni u malo serijsku proizvodnju!
Samo ovo:
12 cilindara
2 turbo punjaca
700 konja
1020 Nm tenkovskog okretnog momenta
351,45 Km/h
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I samo jedan jedini primjerak koji su napravili za proizvodjaca guma! Ne ide ni u malo serijsku proizvodnju!
Jes i vozi se na gumama Fulda Exelero 23" 315/25R23
Malo sam ga testirao po Osječkoj obilaznici,mogao bi ići zajebavati ove MUPove presretače po autoputu samo da skupim za gorivo...
Ja sam već naručio ovaj prototipEvo, stiže za koji dan...
Bom Chicka WahWah
to nije prototip
meni su dosta moji ferariji i jaguari
LOLLIzvorno postao aco
![]()
![]()
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Već mi je to lagano dosadilo...standard, kaj ćeš...Izvorno postao Brunek
Bom Chicka WahWah
čoeče..........
@Phyto,Brunek šta zezate ljude to sam vam zapravo ja posudio
Baš lijepo!sviđa mi se!
![]()
A meni lici na ovaj:
![]()
Kakvi su to sad auti...kae ovo Batmobil? Još malo pa ćete svemirske brodove i vanzemaljce počet stavljat ovdje...![]()
Bom Chicka WahWah
meni lici na Jugica 55!
činjenica jest da je taj maybach zapravo reinkarnacija modela 30, koji je čak mogao ići 200 km/h, a napravljen je prije debelo više od pola stoljeća. tako da otpadaju insinuacije da je on kopija peugeota ili batmobila... ali, opaka je to pila, zbilja. i prvi model je bio rađen za Fuldu, samo za testiranje. ovaj zadnji su naguzili na 351 km/h s tim gumama.
to ce se kerum pojavit snjime dogodine na streetrejsu![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
svjetski rekord u brzini je 428km/h mercedes w125 i to iz 1938.Izvorno postao Inovator
Izvorno postao Inovator
Bravo ljudi, mercedes da kopira peugeota:bunny: inače nemam ništa protiv peugeota, čak mi se sviđa i onaj njihov hoggar po 100000€
peugeot je trenutacno po dizajnu definitivno u samom vrhu
Mislim da ipak kopiraju betmobil
A sto se tice pezoa on je stvarno ispred svog vremena pa kad je onaj 206 izasao jos ga nisu mjenjali i to mozda koji lagani face lift pao i nis. A gledaj od 1999 ili 2000 kad je izao opel je izdo novu corsu dva punta izasla evo i treci se sprema dva clia i treci za kraj godine i skoda fabiju liftala. Stvarno su dobri.
prijue bih rekao da slici ovome -linconu:
![]()
![]()
Zadnji uredio vjeko : 25-05-2005 u 22:53
istina..al samo studije. inace serijski pežoi su pljuga po izgledu. danasnji dizajneri kopiraju jedni druge..no, nisu oni krivi za to..razlog tome je to sto je sve već izmišljeno..oni mogu samo izmisliti nesto extravagantno..npr. kao sto je bmw povukao korak unaprijed s novom linijom..Izvorno postao coma_zgb
..inace u zadnje vrijeme svidja mi se mercedesov klasicni dizajn..-remek dijelo: sl500 ..stvarno, svaka im cast.
mercedesi e klase su mi prelijepi, a ovo sto kazes na peugeota se ne slazem, pa pogledaj 607, meni je to jedna od najljepsih limuzina vise srednje klase
Bookmarks