Kak misliš pišti? Jel pišti iz zvučnika ili nečeg drugog? Moraš biti malo precizniji...
komp mi u igrici počne pištat kao sirena
nije svaki put kad igram igricu
jel se kom to događalo i zašto
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Kak misliš pišti? Jel pišti iz zvučnika ili nečeg drugog? Moraš biti malo precizniji...
Bom Chicka WahWah
u biosu je namjesteno da pocne pistat kad procesor dosegne odredjenu (visoku) temperaturu. prati temperaturu i rjesi bolje hladjenje
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
...vjerojatno je u pitanju temperatura...ako nije, onda možda voltaža...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
TEMPERATURA 100% Za tu igru vjerovatno trebaš imat jači proc da se ne zagrijava tolko
Pistanje ti je nacin siglnalizacije maticne ploce da nesto nije u redu. Moguce da je temperatura, provjeri stanje coolera na procu i grafickoj.
Na ovo sam ostao zbunjen 2min... Ne provociram ali mislim da znam sto si mislioIzvorno postao zeus
@.:AM:. Mozda pronađeš rješenje http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=154036&postcount=9
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Tako je bilo i kod mene. Imao sam senzore topline na hardu i na grafičkoj. Zvuk bi se javljao svaki put kad bi temperatura skočila iznad 50 il 70 stupnjeva, pa sam jednostavno maknuo senzor sa grafičke.
Bookmarks