probaj ga pogledat u windows media plejeru(npr. verzija 7)!kolko ti je jak komp?koji imaš cpu?
ja rjetko gledam filmove jer nemam vremena a imam ih hrpu (divx naravno) i sad sam se odlučio pogledat jedan film (da budem precizniji-jay and silent bob) i skužim ja da mi zvuk dolazi poslje (ili prije) slike.
pokretao sam ga ponovo par puta, probo u dr. playeru, restarto kompič... i uvjek isto.........
(probo sam i dr. film-ista stvar...)
helpajte
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
probaj ga pogledat u windows media plejeru(npr. verzija 7)!kolko ti je jak komp?koji imaš cpu?
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
1800mhz.
možda zato jer sam napunio harddisk......
Meni je pak DVD player na compaqu počeo kenjat... stavim DVD u ladicu a komp mi veli da moram spustit rezoluciju i boje ak hoću gledat film, ali i kad sve to napravim a on ga i dalje neće playat i ponavlja mi istu stvar....
Koji mu je????
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
To si i meni događalo (kašnjenje zvuka ili slike od zvuka) treba ti antifreeze program, potraži na netu i još nešto važno je da ti hard disk ne bude prenatrpan.
antifreeze imam.
a hard mi je pretrpan........
morat tu reinstalirat windowse skupilo mi se svakakvog sranja u sistemu...
a još nisam stavio nit nikakav antivirus program...
Ma da u biti je antifreeze drek, glavno je da imaš najnoviju verziju divx-a, x-vida i neprenatrpan h.disk. Meni neki filmovi rade normalno, a neki štekaju sad šta je u pitanju kod ovih kaj štekaju pojma nemam.![]()
tak i meni.
a niš, morat ču kupit novi hard. mislim, još jedan.
Bookmarks