da li postoji neki java program, sa kojim se može chatovat preko mob na drugi mob preko buletooth, tj. da catuje nekoliko ili 2 tel preko buletooth, da li postoji neki takav program, ili je ovo nemoguće?
tel je v500...
da li postoji neki java program, sa kojim se može chatovat preko mob na drugi mob preko buletooth, tj. da catuje nekoliko ili 2 tel preko buletooth, da li postoji neki takav program, ili je ovo nemoguće?
tel je v500...
Pa ja sam bio jednoč skinio java aplikaciju za chat via bluetooth za v500/600. Odmah mogu reci da mi nije radila. Zašto? Nemam pojma, ali sječam se da je na tom site-u bilo pozitivnih komentara od korisnika za tu aplikaciju. Jedino ako nije neki lažnjak do bola.Izvorno postao volim_V500
![]()
Nokia n93
Motorola v360
Motorola v525@v600
Evo jedan za motorole koji provjereno radi:
My Buddy
http://rapidshare.com/files/26342474/New_Folder__3_.rar
- isprobano na motorolama V360 i L7, SE k700 i k750, nokia 6280
uživajte![]()
CARpeDiem*
Probao na V360 sa Yuet-om 3.2..... programska greška![]()
Jesi probal i na mob i na karticu stavit? Mislim da ova na V360 na kojoj radi ima diabolic 53 1.3 soft
CARpeDiem*
Jel zna tko kak da to pošaljem preko Bluetooth-a na druge mobitele da mogu sutra sprobat!
Imam Yuet 1.3, znam da se sa diaboliqom 1.3 moze!
A ima li koji za SE K800i da provjereno radi ali da je kao chat?
kak si ti sa k800 zaluto u Moto podforum![]()
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=150
Pogledaj na getjar.com
jel radi taj bluetooth chat na L6?
Per@
ja stavio na w800i radi ali neke tipke neće...jbg![]()
Moze jos samo jedno pitanje a kak tu aplikaciju prebacit na L6, prek Bluetooth USB-a ili prek kabla, ili nekak trece?
Per@
možeš na oba načina, ovisno što ti je dostupno
SAmo da velim rezolucija programa je za 176x220, a na L6 mi je slika prevelika prevelika,probat cu na V3,btw na K750i ne radi,probano
Per@
Ima ti jedan za K750i,moj frend ima neznam tocno kak se zove ali znam da radi 100%,bas je za SE,pitat cu ga pa cu ti reci posto nesmijem stavit na link,ali odi pod SE forum i naci ces na kojim stranicam se moze nacisvega ne samo to,sam moras potrazit..Uspio sam pokrenut na L6,malo treba prckat po opcijama i sve se nade jedino kaj je slika malo mala ,odnosno prevelika pa se ne vidi sve na ekranu,a i dobro je to kaj ti vibrira kad dode poruka.Sutra cu probat koliko nas se moze upariti odnosno koliko nas se moze ukljuciti u chat.
Per@
Bookmarks