jel netko zna kak da sa ICQ posaljem poruku na 098 broj?????Dode mi da mreza nest,a sjecam se da mi je prije radilo
jel netko zna kak da sa ICQ posaljem poruku na 098 broj?????Dode mi da mreza nest,a sjecam se da mi je prije radilo
May the Force be with you!
Nekad je radilo i na 091 i na 098. Onda je prestalo raditi na 091, a radilo je na 098. Sad već duže vrijeme ne radi ni na 098, ni na 091.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
A zasto ne radi??????to ima veze s mrezom ili?
To moraš pitati vlasnike ICQ-a. Jedino oni znaju pravi odgovor, sve drugo je nagađanje.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
A postoji koji slicni program(mislim znam za neke) ali da moze slat SMS-ove????
nije zbog icq-a nego zbog vipa i tht-a jer ako se ne sječate bila su ona sranja s onim forama da si dobio neku nagradu blablabla to je slano s takvih programa i zato se više nemože slati
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Vip je to davno "disejblao" a THT ima vec godina dana ako se ne varam... Kolko znam postoji dosta free sms servisa na netu, regaj se na 2-3 takva i bit ce ti dovoljno sms-a za mjesec dana.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks