Prikazujem rezultate 1 do 25 od 31

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    desire,desireHD,BB Bold,
    Operater
    VIPnet
    Godina
    52
    Bodovi
    27.756
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.756, Nivo: 40
    Bodovi: 27.756, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao erika
    ma gle..ne sekiram se naravno..iza svake porukice je ..ali pitanje zar mislis da ne znamo di je ZD jednostavno trazi odgovor.Dakako da nisam mislila da ste geografski neinformirani,samo sam htjela rec da su morske orgulje doista nesto posebno i ako vas put ovo ljeto nanese u zadar da je to nesto sto svakako trebate dozivjeti))
    pa ja sam cesto u zadru. bratic mi je u KK Zadar na jednoj od funkcija. Nije bilo nikakvo izazivanje. Jednostavno Zadar se meni dopada. i kad god mogu odem do tamo. često sam bio kod Tete ima stan na kalelargi odnosno na uglu s bivšom Pavlinovićevom, vjerujem da znaš gdje je to

@WB ne znam kak da ti to pokažem
    dobar grah daleko se čuje

Forumaš
    Datum registracije
    May 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao KaKaV NeReD
    pa ja sam cesto u zadru. bratic mi je u KK Zadar na jednoj od funkcija. Nije bilo nikakvo izazivanje. Jednostavno Zadar se meni dopada. i kad god mogu odem do tamo. često sam bio kod Tete ima stan na kalelargi odnosno na uglu s bivšom Pavlinovićevom, vjerujem da znaš gdje je to

@WB ne znam kak da ti to pokažem
    aj mirevo a ja ko svaka prava zaratinka ne propustam nitijednu tekmu u jazinama I znas,daj smajlic majketi))

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove