Sta ces covjece... kriza
Totalno sam razocaran u to da u lijepoj nasoj nisam naso ni jednog jedinog providera koji pruza najama game servera,iznajmio bi jedan iz nizozemske ali me malo muci placanje...primaju samo preko banke,za njih ne postoji american express.Ili moze se platiti preko sistema za slanje novca Paypal kojem bas ne vjerujem jer sam novi u tome krugu novca,pa dok se nasi ljudi ne potrude ponuditi game server providera hrvati ce cekati na vlastite servere i gubiti se po drugim serverima sa velikim pingom...to je za mene tragicno jer mnogo ljudi koji bi zeljelji imati server ga nemogu imati,znam da vam mozda zvuci ludo,ali kao ovisniku o igrama meni je to grozno,pa ako netko zna nekog Hrvatskog providera neka posta poruku,jer pregooglao sam sve i naso samo neke srpske..i neki poen.net koji pruza za cs,ut i quake ali nigdje za raven shield![]()
Hvala
Sta ces covjece... kriza
It's nice to be important, but it's more important to be nice
neznam kada kod nas nije bila kriza
Jesi proboa pitat T-Mobile? U zadnje vrijeme su digli 5-6 servera za CoD.
Inače, CoD klanovi koji idu platit server uglavnom uzimaju od OBINeta, to je neka Mađarska firma, brijem da je link obinet.hu, pogledaj malo tamo, sad nisam siguran dal imaju i servere za tvoje igre, ali većina klanova od njih uzima radi ok cijene, a i dobrih servera - nizak ping etc.
Flex: SE7495AXXH1082
Flash: TRIPLETS_G_0B.09.75R
hvala prijatelju neznam dali radi ali idem vidjet sada..
ali nemaju za Raven shield hvala ipak...=)
Ako hoćeš, mogu se još raspitati kod frendova iz drugih klanova i doznati koji su još dobri serveri pa ti PM-am linkove.
Btw, jesi probao mejlat t-comovce? game-admin@t-com.hr to ti je mejl od game admina
hvala tek sad sam vidio post,odmah cu mailat.,thx pal,i molim te pitaj frendove...i neka ti kazu nacine placanja ili mi daj njihov msn..thx
Okej, raspitat ću se pa ti javim na PM jel sam kaj doznao.![]()
ajde kada si vec odlucio pomoci mi evo ti reputacije...=)
Daj mi posalji na msn ako si sta doznao
msn= goranudosic@hotmail.com
Hvala
Poslao sam im mailove jer ih ne vidim nešto u zadnje vrijeme na netu pa ih nemogu preko MSN-a pitat..
Čim doznam javim ti, evo, dodao sam te na listu!
hvala puno,imam jednu stranicu sa doobrim jefitnim serverima iz nizozemske samo je problem kako da platim taj server mislim na nacine placanja...stranice je http://www.i3d.nl imaju jefitne servere samo je problem u nacinu placanja...=(
Kako napraviti game server ??? imam stalni internet i non-stop upaljen kompjuter...
ovisi o tome koju vezu imas,sa adslom 15--/192 bis mogo napravit server za do 10 igraca,ali bis vjerojatno imao lagg,najbolje ti je narucit server^^.Mi smo ga narucili iz nizozemske,30 eura mjesecno,podjelili smo na 8 osoba pa dodje jeftino,btw. server je za 16 igraca.evo link ako zelite vidjet:
http://seraph.special-force.nl/rvssl...194.126.173.84
Uzivajte
Bookmarks