Ne, nemožeš stavljat tako teme jer taj model nema Symbian operativni sistem. Moguće je instalirat S40 java - nisu neke posebne aplikacije. Ovo na što ti misliš nije moguće.
planiram kupiti nokiu 6230i i zanima me dali se na nju mogu ubacivati teme i kako se to radi dali se mogu snimiti na mcm karticu kao kod 6600?
Ne, nemožeš stavljat tako teme jer taj model nema Symbian operativni sistem. Moguće je instalirat S40 java - nisu neke posebne aplikacije. Ovo na što ti misliš nije moguće.
Ima Symbian ali ne isti ko na 6600,tamo je S60 a tu je S40)
May the Force be with you!
tako sam i ja prije mislio,series 40,ali s40 telefoni nemaju symbian
Stvarno?a nije li to isto neka verzija Symbiana?ja sam full ufuran u to da je,bas sam razmisljal kak b i se mogla smiksat aplikacija(a da nije u javi,nego nest ko za S60) za takav telefon,steta
To nije Symbian, ali mislim da će podržavati teme.
Oces reci da mislis da podrzava teme,vec je na trzistu
Taj OS nema nikakve veze sa SymbianomIzvorno postao IvLajec
Sutra ču imati telefon pa ču vidjet kao se teme stavljaju.
Telefon podržava teme več sam skinio neke samo me zanimalo dali je postupak stavljanja isti kao i kod 6600.
Ovaj telefon je dosta drugačiji od običnog 6230 koji nije imao teme
Onda obavezno javi kakav je,mene privlaci telefon bez symbiana,a 6230i mi je medu prvim izborom
Pa, nema veze symbian OS sa mogućnošću stavljanja tema. Kako se onda mogu na Sony Ericssone stavljati teme, a obični su uređaji...Izvorno postao Symbian OS
Ja mislio na oblik stavljanja, jer je potrebna instalacija .sis fajla.
Da,na zedge ima tema za 6230i,nozda to i moze na druge S40 mobove
Na Siemens x65 se isto instaliraju, a nisu Symbiani.
Meni je to bas super da Nokia koja nije Symbian ima teme,taj 6230i me sve vise privlaci
Tebi je taj 6230i bolji od 7610 koji sad imaš????
Da,neznam,zasitio sam se ovog
IvLajec je poznat po tome kako nakon mjesec dana mijenja uređaje. A ja mislio da sam frik.
To nije istina,7610 imam od 10mj,ovo sam sve imo posudeno i kratko
Pardon, pardon...
Bookmarks