= Citat = Izvorno postao Sljaka
@merlin 10 Ako u Moby-u krše zakon, iako je za tebe takav stav pogodniji, reci zašto misliš da i Mobil mora kršiti zakon samo jer tebi tako odgovara. I zašto istinu nazivaš nesusretljivošću? Istina ponekad boli, ali je potrebna.
Prvo ne znam kako je Moby prekrsio zakon, pa te pitam isto sto i KaKaV NeReD, gdje se krsi zakon? Ako smatras da je glavna urednica prekrsiila zakon davanjem dozvole za objavu tekstova i slika iz casopisa, prijetelju izvoli se javiti na ovaj e-mail i izraziti svoje misljenje odgovornoj osobi. Ukoliko tvojom intervencijom meni bude nalozeno da moram ukloniti sve recenzije sa svoje stranice to cu i uciniti, a tebi prijatelju placam pice (recimo u Karlstadtu ;-) cim dodjem u Karlovac. Ako ti smatras da odbijanje na suradnju, pa ako bas hoces i eventualna reklama, nije nesusretljivost molim te objasni mi sto je to? Uz duzno postovanje prema tebi kolega Sljaka (duze si na forumu od mene), ako ti smatras da je krsenje zakona meni pogodnije prijatelju ti si onda stvarno zabrijao na krivu stranu.

Pozdrav svima !!!