kod msn-a (čitavog protokola) je banana kaj nemreš nekome poslati poruku dok je offline pa da ju vidi kada se opet spoji...
Uz sve to miranda je brza i memorijski nezahtijevna
kod msn-a (čitavog protokola) je banana kaj nemreš nekome poslati poruku dok je offline pa da ju vidi kada se opet spoji...
Uz sve to miranda je brza i memorijski nezahtijevna
Nemoj me pitati kako ali kad sam off line na MSN-u onda sve kontakt poruke koje se pišu meni stižu mi na mobitel (prijateljica namjestila)! Odnosno ponudi ti mogučnost slanja na mob i eto ti riješenja.Izvorno postao gog
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Da, ali možeš mu poslati e-mail. On će ga svakako vidjeti, možda ne u prozoru koji je namijenjen za chat, ali ista stvar.Izvorno postao gog
A sad moj problem, prije jedno 10 dana sam otišao do BGD-a i kad sam se vratio nisam se mogao logirati na Messanger. Imam 7.0 verziju i izbacuje mi neku 80072efd problem i govori da su enable to sign me at MSN Messanger at this time. Imam Hotmail adresu i mogu da se logujem da pregledam mail, sve fercera.
Šta bi mogao biti problem?
Ma da ne bih palio e-mail klijent upisiviao mail adresu i slao mu mail da napišem 2 riječi koje su odgovor na ono što mi je netko napisao. Komp mi je stalno upaljen i često mi se dogodi da dođem do kompa i čekaju me neke poruke od ljudi koji više nisu online...Izvorno postao Pavle
Bookmarks