Koji win?
Jesi u zadnje vrijeme nešto instalirao ili mijenjao hardware?
imam big problem comp mi se gasi svakih 10 min i onda mi se pojavi ono ACTIVE DESKTOP i onaj prozor u kojem piše:
microsoft Windows acured serius error
send eror report , don`t send
Koji je to kuhac stvarno diže živce
Koji win?
Jesi u zadnje vrijeme nešto instalirao ili mijenjao hardware?
Samo odi log off kad ti se to pojavi i ponovno se logiraš ako te tolko nervira,a vjerujem da postoji i drugo rješenje
Ovo ponavljam stoti put,u RUN napisi scf /scannow ,tak se zamijene pa ak poslje toga se greska poovi,onda trazis druga rjesenja,jer ovaj vrag upali skoro uvijek,mozd si slucajno nes izbriso ili instaliro preko neceg defaultnog u windowsima pa ti je doso taj problem.Napominjem ta opcija trazi cd windowsa,jer cim skenira odma onda popravi zeznute datoteke
May the Force be with you!
Moj je na izdisaju,problem je kaj se neče ugasit sam!!!
(win 98)čekam da skroz krepa da nabavim novi!
![]()
Kome li sam da cd od xp a nać ću ga negdi za to a sto posto nisam brisao neki file samo virusi me brinu nisam skenira ima ohoho a sad ne mogu
@lili preporuka: ostaviš ga upaljenog za vrijeme oluje ili grmljavine ili djelomično izvadi memoriju pa će se spalit![]()
danas je opca kultura znat upalit kompjuter i surfat netom, a jos vaznije od toga je brinut se o kompjuteru (nemrem si pomoc al uvjek se raspizdim kad se sjetim par frendova il ljudi nekih sta samo rade na kompu i sirfaju i onda se cude kad im nesto ne stima...) pa najosnovnija stvar, a pogotovo danas u doba interneta je imat jedan antivirus program, jedan antispy program, jedan cleaner dobar za sve pomalo sta se nakupi, i jednom tjedno lijepo skenirat, jer nije tesko kliknut na gumbic 'scan' i 100% garantiram nitko nece imat problema uz takvo odrzavanje
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
da nam nije noćne more sve bi još bilo gore.......Izvorno postao lili
killa kaj se pjeniš?nisu svi geniji kao ti
![]()
![]()
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
ma koji genij... danas je sve zmisljeno tak da ti samo kliknes na dva gumba i gotovo.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Izvorno postao Hacker
aaa neznaš ti ovo je tvrd orah
Neda se!!! Ipak hvala na preporuci!
![]()
imam ja sve te programe PC cillin virus i spywere doctor a cleaner imam neki sa hackera samo što pc cillin nisam upadateirao pa ne vidi sve viruse a kad uprem update piše response time ran outIzvorno postao flOorKilla
a ono run... ima li to nuspojava
E, ne idimo tako daleko. Na poslu sam popušio neki virus, tojan, što-god koji nije nalazio Nod, tako da mi je šef morao 20-ak puta skenirat disk sa Nodom, pa AdAwareom, pa opet Nodom, pa... da bi na kraju išao ručno brisati neke fajlove... Nije sve tako jednostavno. Da je tako, servisi bi bili prazni, a 0800 linije nitko ne bi zvao.Izvorno postao flOorKilla
U korporativnim okruženjima je sigurnost jako bitna... Pošteni firewall na serveru koji služi kao gateway na internet, skeniranje mailova na exchange serveru (ili nekom drugom), Firefox za surfanje,...
Bookmarks