Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 10 od 10

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ej.....daj mi molim te reci..ja se dvoumim izmedju compacta ..i toga md3..ali tj ima wlan..pa ono je u prednosti..
    kakva je velicina ) stane u djep od traperica ?? dali dobis uz nju kakvu futrolicu....kaj denes nutra to...E i kakav je wlan...kak daleko lovi recimo ruter s 24 db antenom...
    ali mene najvise bedira velicina..dali bude mi stal u djep ))
    AJD PLZ ODGOVORi ti ..ili neko koji ima Md3

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    HTC Touch/MDA vario
    Operater
    vip-kakicu
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ako ti je radi velićine onda uzmi compacta jer je dosta manji a i ima napredniju generaciju procesora.ja sam uzea mda III jer ima veći ekran a i meni je neusporedivo lipši od compacta.najbolje bi ti bilo da se zaletiš do dućana od t-mobila i pogledaš oba uređaja.ako se ne varam a siguran sam da nije ima ti i compat wlan,jesi li siguran da si to dobro provjerija?šta se tiće wlana nisam još to isproba,i bar me zasad ne zanima
    = Citat = Izvorno postao Betmenko
    ej.....daj mi molim te reci..ja se dvoumim izmedju compacta ..i toga md3..ali tj ima wlan..pa ono je u prednosti..
    kakva je velicina ) stane u djep od traperica ?? dali dobis uz nju kakvu futrolicu....kaj denes nutra to...E i kakav je wlan...kak daleko lovi recimo ruter s 24 db antenom...
    ali mene najvise bedira velicina..dali bude mi stal u djep ))
    AJD PLZ ODGOVORi ti ..ili neko koji ima Md3

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove