[QUOTE=Paske]Vjerujem da bi trebalo biti moguće da default firmwareom od proizvođaća ....
Pronjuškaj po newsima. Mislim da je bilo spomena o tome ...[/QUOT
kako ti se ćini solucija kupnje mda 3 kod nas u t-mobile kao kodiranog pa ga otkljućati jer vidim da je to moguće.kako si informiran koliko je štetno za uređaj to otkodiranje ili je li uopće štetno?!
Fizički nije štetno, ali - ako sam nisi iskusan ( a vjerujem da nisi na temelu posta, ako griješim, moja isprika ) - ostavi to nekome tko se time bavi.
Kod flashanja ROM-a 1000 stvari može poći krivo.
Doduše sam proces je bezbolan, ali u slućaju komplikacija zahtijeva određeno znanje.
Osobno mislim da bi treba zamoliti nekog poznanika ili prijatelja da ti to obavi umijesto tebe ....
Trenutno je pala, ali daj joj malko vremena. Tamo bi trebao naći sve kaj te zanima.
NAPOMENA: Ne odgovaram za ikakvu štetu koju si eventualno učiniš na uređaju, niti garantiram da će raditi. To je moje osobno mišljenje. Nisam to osobno radio, samo sam čitao o tome - tako da ako se sranje i dogodi - ne mogu ti pomoći . Čisto da nebi bilo nismo znali
[I][FONT=Franklin Gothic Medium]alo ljudi tu je napokon je u mojim rukama MDA III...[/I
p.s.odma se isprićavam paske-u zbog fonta slova jer me zadnji put kritizira
Bookmarks