Kakve srednjoškolce??? Samo ako su mali tajkunčići! Pa kaj je vama, jel vi zarađujete??Poslao: Ivica
Sx1 je prava pila, ovo ostalo je onako-za srednjoškolce.
Opet pred rudo i S55 je bilo pila ali izašao je prekasno...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Kakve srednjoškolce??? Samo ako su mali tajkunčići! Pa kaj je vama, jel vi zarađujete??Poslao: Ivica
Sx1 je prava pila, ovo ostalo je onako-za srednjoškolce.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
pokusavamo nesto zaraditi ali sve je to slabo,ako vec pitas
Pa to i velim, nemogu si srednjoškolci priuštiti "sve ostalo" (npr. SE T610, Nokia 8910i, Siemens SL55....) osim ako nisu tajkunčići a ni pošteni radni narod si baš neće moći priuštiti SX1!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Slazem se, mobovi takvoga tipa su fakat skupi, a najcesce ih i imaju srednjoskolci jer nemaju pojma sto znaci zaradjeni novac...
jos o dotičnom mobu:
Novi Siemens - SL55
Siemens je na CeBITu predstavio novi mobilni uređaj – SL55. Dizajn ovog modela je besprijekoran i teško će mu netko moći odoliti. Malih je dimenzija, kompaktan je i ima atraktivano dizajniranu tipkovnicu koja je smještena na mehanizmu na izvlačenje.
SL55 nudi MMS, vrlo dobar colour display, funkcionira na sve tri GSM mreže, posjeduje Javu i GPRS (klasa 8), a sve to u kompaktnom, sićušnom uređaju koji, doslovno, stane u dlan (81.6 x 44.5 x 22mm). Teži 79g. Iako malih dimenzija, posjeduje 4096 colour display pristojne veličine.
Siemens SL55 ima plug-in za QuickPic kameru koja ima integrirani flash u sebi. GPRS (klasa 8) osigurava vam brzi i efikasan transfer podataka i download WAP sadržaja. Postoji mogućnost sinhronizacije podataka između SL55 i vašeg PCa ili prijenosnog računala (slično Nokia PC Suite).
SL55 ima integrirani handsfree, podržava polifone melodije. Logoe i pozadinske grafike (wallpaper) se mogu skinut s neta, Wireless Java omogućuje download bezbrojnih aplikacija i novih igrica.
Siemes SL55 će biti dostupan na tržištu u svibnju ova godine i to u dvije boje – Titanium i Ruby (na slici). (m.r.)
za više info posjetite:
http://www.siemensmobilelaunch.com
sx1 je mrak.
dosada sam uzimao samo c klasu (skroman, zar ne?) ali saaada definitivno sx1....
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
Bookmarks