ja osobno vjerujem da bude jednog dana... Bude, samo strpljenja. možda za koji mjesec već, ako ne i prijeIzvorno postao Mobyfan-ica
ja osobno vjerujem da bude jednog dana... Bude, samo strpljenja. možda za koji mjesec već, ako ne i prijeIzvorno postao Mobyfan-ica
Da, isto kad i PayPal..Moš mislit.. Prije će u Bugarsku i Makedoniju neg kod nas (hint: EU članice..)
Aparat nece doci do nas tako uskoro, jedino ako se nade neka firma koja bi to ovdje distribuirala, dok online prodaja tek kada udemo u EU.
Btw, suska se da ce slijedeci Neonode imati Wifi, a i da su prodali z-force licencu![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
E tek kad Z-force zaživi na symbianu - tad možemo govoriti o "pametnom" touchscreen smartphoneu..
To je prakticki nemoguce, S60 ima prevelike ikone i sve to... Naprosto nije tako programiran.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Prevelike?? Pa na N1m su kao i na UIQ symbianu.. Ovdje mislim na P900.. Po 6 ikona toliko velikih da ih se može palcem birati.. A lista opcija se scrolla potezima palcem..Izvorno postao rospaya
N1 ima 4x3 senzora čini mi se; zašto ih ne bi moglo biti i više?![]()
Meni se OS ovog moba čini pre pre rudimentalnim
banana jedna od OS-a
totalno je šugav, nikad ne bih mogao "otrpjeti" dakav neizgledan interfejs
Sve ostalo samo za pohvalu![]()
Mena to veze, razlika je npr samo u rezi 220x176 vs 320x208.Izvorno postao ::wrangler::
Da i meni je malo prerudimentalan.
Nema dovoljno funkcija, pitanje je koje bi aplikacije mogle raditi na njemu, unos simbola jest inovativan ali mislim da bi mi strašno brzo dosadio i završio bi u zidu.
Mislim, simpatičan je...ali ga nikada ne bi uzeo u obzir.
Jednostavno ne može parirati konkurenciji.
Spajanje mu je užas (bt i ic), ništa od toga...samo je mali šminkerčić.
To će po mojim predviđanjima vjerojatno biti slijepa ulica....probali ali ne ide. A šta ćeš.
Bookmarks