Stvarno mudro...dva smajlica kazes...stvarno si ga zeznuo...svaka cast!
Ajmo stavit 15 znakova za limit, a ti ga onda zezni, sa tri smajlica recimo...ha cool, zar ne?!
Da, potrebno je ograničenje - otežava spamanje foruma postovima tipa 'smajli' ili 'lol'
Ne, nije potrebno - trebaju kraći postovi, a moderatori su dužni spamanje i offtopic očistiti
Stvarno mudro...dva smajlica kazes...stvarno si ga zeznuo...svaka cast!
Ajmo stavit 15 znakova za limit, a ti ga onda zezni, sa tri smajlica recimo...ha cool, zar ne?!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Neznam,ja mislim da je ovako u redu.Ili bi bi bilo bolje da se npr. u Chataonici ovo osposobi npr za 3 znaka,ali i ne tam di se pomazr nekom,neko npise odgovor koji covjek prokuzi i ta na to napises da,to je malo bezveze,dok bi u chataonici LOL mogao biti dobar odgovor
May the Force be with you!
@member nije glupa opcija kako ti se čini. Ovo je tematski forum i nema smisla da netko u kafiću ili chataonici, koji prvenstveno služe za opuštanje i neobaveznu konverzaciju, nabija broj postova.
@zappan napišeš da.............. i lupiš Alt+s. I sad onaj kome odgovaraš razmišlja čemu služe točkice iza DA i koji je njihov smisao.
@Bimbi ako te netko pita npr. Da li kabel od serije 45 odgovara seriji 55? odgovor je jednostavno Ne i pošto je takvo pitanje postavljeno već 100 puta objašnjavati detaljnije ili upućivati onoga koji pita gdje je detaljnije objašnjenje nema smisla jer da je htio našao bi sam odgovor. Njemu je dovoljno i jednostavno NE. Sve drugo je suvišno.
Zadnji uredio Sljaka : 23-05-2005 u 20:49
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
tnx Sljaka sto branis moje ideje
pa da,ali ako on u chataonici nest smijesno zatrazi nest bezveze,mozes na to odg. sa LOL,mislim,kad bi se vec smanjivalo,ond to neka bude u chataonici
May the Force be with you!
@zeus: Nije mi jasno zašto se NE bi smjeli postati postevi koji samo sadrže 'da' ili 'ne'. Ako pitanje zahtjeva jedan od ta dva odgovora, čemu se onda prenavljati...
Zadnji uredio whiteboy : 24-05-2005 u 12:21
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
@wb editiraj si post, proturječiš samom sebi![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
hvala što si primjetio... negdje sam izgubio ono 'ne'...Izvorno postao Sljaka
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
@ivlajec - ne može se za svaki forum odrediti posebno, to sam već objašnjavao
@member - šljaka ti je najbolje objasnio, no ovo nije tema o tome pa molim bez offtopica, uostalom postoji tema u kojoj sam isto objasnio i obrazložio
@šljaka - jel ti to fakat najozbiljnije briješ da bi trebalo skinut to ograničenje??! eto, dodat ću anketu u ovu temu pa se onda najbolje tak zbroje glasovi pa ćemo vidjeti. ja sam za to da ostane, ali evo ankete pa glasajte...
Zadnji uredio zappan : 24-05-2005 u 09:50
@wb nemoram ja napisat DA ili NE ja mogu napisat tako je ili nije tako ili mogu u zagradu dodat nešt bezveze da ispunim tih 10 znakova
@wb sad sam te skonto.OK ostavite na 10 znakova ionako nemogu protiv vas 20
@zappan ako se ograničenje može zaobići ili ako treba raditi gluposti da bi se poštivalo ograničenje onda sam apsolutno protiv takvog ograničenja.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ja sam protiv toga 10 znakova...
U zeznio sam se u glasanju moj glas ide za "Da, potrebno je ograničenje - otežava spamanje foruma postovima tipa 'smajli' ili 'lol'
a ma ne treba ništa mijenjat pa nije teško par puta lupit po tipki . ili ! ili sl.
Bookmarks