@skyrider
Ako si pogriješio u postu, ne moraš pisati novi (zapravo, nije poželjno), već ga editiraš sa buttonom "edit" unutar vlastitog posta koji želiš izmijeniti...
@skyrider
Ako si pogriješio u postu, ne moraš pisati novi (zapravo, nije poželjno), već ga editiraš sa buttonom "edit" unutar vlastitog posta koji želiš izmijeniti...
kak se zove pjesma iz reklame C´MON ..onaj auto..i lutkice![]()
Ja mislim da to pijeva Shan Paul ali neznam kako se pjesma zove![]()
I piše se Sean Paul...
joooj.. kad bi barem netko znao koja je ono stvar iz reklame za airwaves, ono s onim svemircemkako mi je kul taj svemirac
![]()
![]()
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Da li netko zna kako se zove i tko pjeva pjesmu iz reklame MERCATOR-a???
Hvala!!
c'mon stuff je
sean paul - send it on
![]()
Zna li netko kak se zove pjesma iz nove T-com reklame u kojoj neki tip ide iz kafića pa u busu (ako se dobro sjećam) neka baka mu daje ružu, pa se on na kraju nalazi s nekom curom a ovi mu bacaju fake snow sa stabla...anyway, sigurno znate na koju reklamu mislim, stalno se vrti na tv-u, pjesmu pjeva neki muški i više je onako pop, spominje se 'days at school' i nešt 'I'm just downtown fool'... Please help, nikako ne mogu naći po riječima na tražilicama.
![]()
mislim da ti je to Josh Rouse, a stvar se zove It's The Nighttime....Izvorno postao johnny19
Jel zna možda netko pjesmu sa slovenske reklame za unicef koja se nedavno vrtila na mtv-u? Liriksi su nešto 'this house used to belong to a friend of mine'. Muški glas sa akustičnom gitarom ju pjevuši.
Tražim ju već dugo, ali ju nigdje ne mogu naći. Hvala na pomoći.![]()
Bookmarks