...pjesma iz nove t-com reklame za flexi je Just Another Diamond Day: by Vashti Bunyan...
...pjesma iz nove t-com reklame za flexi je Just Another Diamond Day: by Vashti Bunyan...
Ej ljudi nije pjesma iz reklame ali je isto tako zakon,a posto znam da imate te silne programe za trazenje muzike nadam se da vam ovo nece biti tesko.Pjesma je zakon!Pa samo ako link moze ili na email oregon_darko@yahoo.com.
Izvodjac: Tassos Ioannides son of the wind
Ime: Son of the wind
Izvinite moja greska izvodjac je samo "Tassos Ioannides"
@skyrider
Ako si pogriješio u postu, ne moraš pisati novi (zapravo, nije poželjno), već ga editiraš sa buttonom "edit" unutar vlastitog posta koji želiš izmijeniti...
kak se zove pjesma iz reklame C´MON ..onaj auto..i lutkice![]()
Ja mislim da to pijeva Shan Paul ali neznam kako se pjesma zove![]()
I piše se Sean Paul...
Zna li netko kak se zove pjesma iz nove T-com reklame u kojoj neki tip ide iz kafića pa u busu (ako se dobro sjećam) neka baka mu daje ružu, pa se on na kraju nalazi s nekom curom a ovi mu bacaju fake snow sa stabla...anyway, sigurno znate na koju reklamu mislim, stalno se vrti na tv-u, pjesmu pjeva neki muški i više je onako pop, spominje se 'days at school' i nešt 'I'm just downtown fool'... Please help, nikako ne mogu naći po riječima na tražilicama.
![]()
mislim da ti je to Josh Rouse, a stvar se zove It's The Nighttime....Izvorno postao johnny19
Jel zna možda netko pjesmu sa slovenske reklame za unicef koja se nedavno vrtila na mtv-u? Liriksi su nešto 'this house used to belong to a friend of mine'. Muški glas sa akustičnom gitarom ju pjevuši.
Tražim ju već dugo, ali ju nigdje ne mogu naći. Hvala na pomoći.![]()
Bookmarks