može li mi neko reći kako se zove ona pjesma iz reklame za daredevil na hrt-u ono kad najvljuju daredevil a ta pjesma je u pozadini?
može li mi neko reći kako se zove ona pjesma iz reklame za daredevil na hrt-u ono kad najvljuju daredevil a ta pjesma je u pozadini?
Vjerovatno Evanesence "Bring Me To Life"... To je inače glavna tema iz tog filma...
jer tko zna kak se zove ona pjesma iz reklame za velux krvone prozore![]()
Da li neko zna za pjesmu iz Orbit reklame tamo gdje svi nesto zubima rade.Stvarno je super samo nikako da je nadjem.Ide nesto ovako I can do it I can do it...
...duh...
kaj je ono na bistri...you'r my destini.....jeije.....
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Kakvoj bistri? Misliš na reklamu za vodu "Bistra"? Ako si na to mislio, onda je to već netko bio pitao, a riječ je pjesmi "Alive" od Sonique...
d kaj nije ona imala dva hita prije par godina....
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Bookmarks