zna tko pjesmu iz reklame za sprite kad neka ekipa skače u bazen koji prestavlja nogomento igralište? ayd please da više netko posjeti ovu stranu jer nitko neodgovara u razmaku od mjesec dana
geez
zna tko pjesmu iz reklame za sprite kad neka ekipa skače u bazen koji prestavlja nogomento igralište? ayd please da više netko posjeti ovu stranu jer nitko neodgovara u razmaku od mjesec dana
geez
Jel ima neko da zna kak se zove ona pjesma iz reklame od sprite-a, kad se košarkaško igralište pretvori u vodu, valda....
ugh,ovak reklama za sprite - pjesma je napravljena samo za reklamu
a da netražite jer sam aj već našao nova reklama za t-mobile
kada cura i dečko razgovaraju pa se na kraju sretnu:
mercury rev - in a funny way
zna li tko od vas kako se zove ona muzika kad pocinje serija villa maria
to je huljić napravil tu stvar milsim da samo za nju..pa gledal sam jednom pa u špici piše..
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
da, od Huljića, a mislim da pjeva ona Andrea, što je nakd davno bila na Dori...zavijala na veliko....![]()
"u ljubav vjere nemam........"
meni i dalje,poslije 3mjeseca nitko nije rekao za onu pjesmu za old spice di se tip tusira i sve se zaledi za njim..nazalost nema te reklame vise..tj bar je ja vise nisam vidjela![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Kako se zove ona pjesma iz nove T-Mobile reklame (za Flex ja mislim), kada tip pada sa zgrade na leđa a pod se udubi, pa iskrivi staklo i dotakne curu u kafiću...
ja isto želim tu pjesmu! da li itko čija je stvar?
ovo od flex ti je SPOON-I TURN MY CAMERA ON
da zna li netko...Izvorno postao Aftermath
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
ona sa slonicem i renaultom:
Stranger Cole & Patsy Dodd - Yeah Yeah Baby
iPhone 5s 16 GB
Zna li netko link za Borat pjesmu Kazahstan is the greatest country
Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man to fish; and you have fed him for a lifetime
Reklama sa Nove,neznam za cega pise samo uskoro.Skroz zuti ekran a u pozadini se cuje fuckanje.
E to fuckanje trazim mjesecima....
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
Mislim da se to zove twisted nerve ili tak nesto.Izvorno postao alcatraz
Pretpostavljam da je to najava za film Kill Bill, a Twisted Nerve od Bernarda Hermanna je jedna od pjesama sa tog soundtracka...
Bookmarks