e decko je komad pravi.aaaaa
i pjesma je dobra,tj samo je muzika..heeeeelp!!"!!!
e decko je komad pravi.aaaaa
i pjesma je dobra,tj samo je muzika..heeeeelp!!"!!!
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
za csi je netko davno stavio link sa svim stvarima...
nego mene zanima,znam da nije stvar iz reklame...
čuo sam malo na z1 neka rock grupa sa general woo-om...na spotu su na nekom otpadu i neki lik šprinta....i dečki baš odvratno super sviraju....isti sum41 ma još bolje....mislim da se zovu nekak na a...
evo našao adastra a stvar se zove pusti.....ima netko?
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
jos jedna stvar na mojoj listi trazenih. rijec je o:
-> T-com reklami za webbill- kad sjene igraju nogomet a pozadina je rozo-bijela. hmm... valjda ce je netko uociti.![]()
pozdraf!
![]()
sto se tice adastre,pjesmu Pusti mozes naci na njihovim sluzbenim stranicama:www.adastra-band.com...pa onda ides na media..imas tamo i njihovih drugih pjesama..zakon su stvarno,preporucam slusanje..a na jesen preporucam i kupnju
njihovog albuma,trebao bi izac krajem listopada..
zna tko pjesmu iz reklame za sprite kad neka ekipa skače u bazen koji prestavlja nogomento igralište? ayd please da više netko posjeti ovu stranu jer nitko neodgovara u razmaku od mjesec dana
geez
Jel ima neko da zna kak se zove ona pjesma iz reklame od sprite-a, kad se košarkaško igralište pretvori u vodu, valda....
ugh,ovak reklama za sprite - pjesma je napravljena samo za reklamu
a da netražite jer sam aj već našao nova reklama za t-mobile
kada cura i dečko razgovaraju pa se na kraju sretnu:
mercury rev - in a funny way
Bookmarks