zna li netko kako se zove ona pjesma na francuskom iz nove reklame za tvornicu duhana rovinj?
zna li netko kako se zove ona pjesma na francuskom iz nove reklame za tvornicu duhana rovinj?
pozdrav svima..
..evo zanima ako netko zna ove stvari...
..pjesma iz ove nove reklame LG chocolate
..pjesma iz reklame za chevrolet kalos/laceti
..i ako se netko sjeća ona reklama za sapun dove...
a ona nova Nokia?
jel 6131? bar mislim...
neka ženska pjeva....
a, dove reklama, stara... nešt ide "fresh your body........ "
svako malo se sjetim neke...
ona reklama za "BISTRU" (voda)...tip i ženska, sve okolo voda, nakraju se bace sa zgrade...
"u ljubav vjere nemam........"
Sonique - AliveIzvorno postao aurora
i cini mi se da je to vec bilo!
nema potpisa
dobra je ova reklama za Gavrilovića...Đuro Gavrilović![]()
...jel zna netko stvar iz te reklame,mislim da je vrsta glazbe nekakav surf rock...![]()
Carla Bruni - Quelqu'un m'a ditIzvorno postao XaNaToS
FIONA
jel zna netko koja je pjesma u reklami za seriju vatreni dečki?? mislim da je to na rtl-u...
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
The Von Bondies - C'mon C'monIzvorno postao Atno
I`m gona hang out with my wang out , and I`m gonna rock out with my cock out!
Why is the rum gone?
The sms zone
Jel zna netko kako se zove pjesma / tko ju izvodi iz reklame 'Pozdrav iz Rovinja' (pljuge) kada ona ženska šeće trgom, baci novčić u fontanu i zaustavi se vrijeme na tren.... Pjesma je na francuskom, laganini.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Pogledaj 4 posta iznadIzvorno postao whiteboy
![]()
iPhone 5s 16 GB
Tnx, uopće nisam skužio...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks