bubamare:
The Marcels - Heart Aches
VIDEO
bubamare:
The Marcels - Heart Aches
VIDEO
Zadnji uredio V3rt!g(o) : 08-06-2006 u 23:51
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
pozdarv svima...
na ove stranice se sam sasvim slucajno naletila i ful su me odusevili vasi postovi jer stalno trazim pjesme iz nekih reklama (like c4, 207, axe...) tnx svima!
vidim da neko trazi pjesmu od zuje kad ovi pjevaju na neboderu. e pa moze je skinuti na http://www.dojaja.bloger.hr/ ili nek mi da mail pa cu mu poslati.
kad je rijec o pjesmama iz vip reklama najlakse je otic na www.vip.hr pa na melodije (npr realtone) i onda ima rubrika "muzika iz vip reklama"- tamo moze preslusati isjecke i odmah vidjeti ime izvodjaca i pjesme.
a ona "... and I like you, I like you..." je Dandy Warhols - Bohemian Like You.
toliko zasad!
![]()
thx frend trazi tu pjesmu vec dugo napokon smo našliIzvorno postao L'na
I`m gona hang out with my wang out , and I`m gonna rock out with my cock out!
Why is the rum gone?
The sms zone
jel zna tko koja je pjesma od T-mobile reklame, ova zadnja, za onu neku novu opciju, kaj tip hoda po gradu, bus se razdavaj, zaleti se u žensku?
tnx, unaprijed...![]()
kak se zove ona pjesma iz reklame za old spice di se onaj decko tusira...pa takne nesto i sve se zaledi![]()
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
jel zna neko koja je pjesma iz t-mobile rekla kad covijek hoda gradom i sve se mice pred njim...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Jel slućajno ko zna di bi moga skinit reklamu od ovog brazilca ili australca...
sta pjevaju reklamu za karlovaćko...
po mogućnosti da je Mp3 ili da ga mogu stavit na mob ka video pozz....
Ula la, jupi je, život mi gre na boje o kako son oplovi koko škoja jabuke...
ako se netko sjeća reklame za caddilac ili za chervolete,nemogu se sjetiti kako se točno zvala marka auta,ali znam da je sa c,bila je možda prije godinu dana,mislim da se nitko neće sjećat reklame,ali probat ću...
lycris nešto ide kao:
we can make it for hours .... (pa malo duže pjesma ide) flowers...
mislim da pjesma u nazivu ima nešto sa flowers jer se flowers jako puno spominje,a čuo sam je prije par mjeseci na dvobojima vrtlara,a pošto je to o cvijeću, mislim da je naziv nešto sa cvijećem...
a reklama ide kao prolazi auto,pa onda okvir od slike i velika livada puna suncokreta,neka žena leži na travi i onda reklama završi...
ajd please pomozite mi,tražim tu pjesmu više od godinu dana,probao sam google lycris ali izaci nešto peto...heeeeelp!!!!!!![]()
zna li netko kako se zove ona pjesma na francuskom iz nove reklame za tvornicu duhana rovinj?
meni nitko nece pomoci grrrrrIzvorno postao mala
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
zna netko kako se zove ona pjesma kada frajer trci sumom,reklamira unique vodu ja mislim,a onda kazu wuhuuuuuuuuanyone
edit:
ah naso sam na 2 stranici ovog topica![]()
Zadnji uredio Rvs_Gamer : 27-06-2006 u 11:36
Jel itko zna onu reklamu za Csi:New York na rtl-u kada žena kaže:"oni su znastvenici na strani zakona i umjetnici svog posla....", koje je ime pjesme u pozadini;
stihovi idu nekako ovako:
it's the only way i know...
soon i'm gonna blow...
ref:day and night i need getaway....
tražio sam lyrice nema...
;nisu bb i open letter to nyc i nisu the who baba o'reily
Zadnji uredio Kilometer : 28-06-2006 u 17:46
pjesme od SVIH csi su od the who!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bookmarks