Ak skidaš naprimjer s torenta album a nije u zipu odabereš onda šta hoces skinut a koje neces tako ja radim ako ne nađem pjesmu a nađem album
Ak skidaš naprimjer s torenta album a nije u zipu odabereš onda šta hoces skinut a koje neces tako ja radim ako ne nađem pjesmu a nađem album
Jel' neko zna onu pjesmu iz reklame za Coca Colu, kad onaj lik u prodavnici gleda odjecu, a ona s' vana ga gleda... U pozadini se cuje: "I show you once, I show you twice, but you never ever seem wanna take my advice. You are so naughty. Naughty, but nice...".
Trazio sam na Google-u, ali nikako naci pravu pjesmu... uvijek neki razliciti rezultati.![]()
|Think again.|
I niko ne zna...Izvorno postao FLASHY
![]()
|Think again.|
e, a koja je ona pjesma šta ide u pozadini kad pokazuju prijedloge u Naj golu?
hmm....kada ste već kod pijesama iz svih reklama, mene zanima ona (NEMOJTE SE SMIJATI) ali iz reklame za uloške : "I gonna let no body turn me around, turn me around . . .people marching. . . " to je luda pjesma. . . za žene
![]()
..pa da malo citas nasel bi tu pjesmu ovdje smo vec govorili o njoj
rachel kelly: ain't gonna let nobody turn me aroundIzvorno postao pussy cat
.......http://rapidshare.de/files/14465237/...round.mp3.htmlIzvorno postao pussy cat