83kg. A atno čim se ti baviš da imaš "pločice"
83kg. A atno čim se ti baviš da imaš "pločice"
82-84 prije 2g 100-102
ja mislil da je thread o lovi. Kujiš ono, težak sam tolko milja eura i to...![]()
Boks je jeben sport, dobis na udarcu pun ****c! Ja imam doma vrecu i rokam svaki dan...saka mi je prilicno cvrsta tak da kad roknem u drvo, zid, skolsku polocu ne boli me a udarim jako...(kak je tek kad u glavu pogodim). za trbuh radim stalno u teretani na kosoj klupi i na univerzalnoj klupi dizem noge! (tocnije sad cu 17god)
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
Ne treba prerano krenuti s teretanom... hoće se puno sr*nja dogodit...
JA sm trenutno na 90-91kg, što je za mene puno jer se inače ništa ne prima na mene.
A u najboljim sam godinama (teretana svaki dan) imao puno više...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
a zašto nema žena na ovom threadu?![]()
![]()
![]()
naziv threada im je teži od bilo čega![]()
ma otkalen ti to.Izvorno postao tomo
(treba uvest neki ironični smajli)
Recimo ja isto idem u teretanu negdje oko 3 god. znači od 17, sve je bilo ok do ove zime, ona me malo dotukla kolačima itd.![]()
Isuse ovi topici ko da su kopirani s torcidinog foruma odprije...
KAJ JE SLJEDEĆE...
kaj je tak nemoguće da na par foruma ima sličnih tema?? pa to je normalna stvar, samo su članovi drugi pa su i postevi drukčiji... nije to kao da se kopira neka stručna tema zajedno sa svim postevima...Izvorno postao member
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
jao da mi je pavlinu bilo vidjet pijanog, a povodom čega si se napio?? vjerojatno ste slavili majmunovo to je tu kod nas u zlataru u školi često 2 puta tjedno, to se zove srednja škola![]()
![]()
![]()
uglacnom 75kg 1,75-1,80 m neznam točno![]()
ja 67kg a visok 179vm
HMMM ja....49,6))
70 kila CISTIH misica.
imam tolko dobre tjelo da svaka cura kad me vidi ona poljudi ona vice zamenom Apoljone daj da te dirnemo daj da te pipnemo ..
kolko sam ja dobar
u dusi
i izvana.
U snovima..................![]()
May the Force be with you!
50kgdovoljno
heheheh , sad sam se zdebljala ,tj jos nisam ,al sam na putu jer svaki dan bar 5 snickersa popapam...
njamiii
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Jesta lagani ja imam 86,5KG visok 186cm pa zar to nije gotov savrseno![]()
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
181/86![]()
deckima ima na visinu -110, a curama -120
kolko ja znam![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
103 kg i 189 cm visine
al mi niko ne vjeruje...
svi misle da imam manje kg
ja na svoju visinu od 195 cm(košarkaš) imam 79 kg
![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
kost i koza
pim... joza
Nisam ni ja neki debeljko...193cm - 80kg
Bom Chicka WahWah
50...tona![]()
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera