meni profili nisu važni opče... pa t68 ima to, al ja ne kužim ljude koji ih koriste pa valjda je jednostavnije isključit zvuk nego ulazit u izbornik i tražit glupe profile...
Meni je i report jako vazan, posto puno sms-am... hodas linijom manjeg otpora... P800 je zakon, i ovakva diskusija je jako vazna, jer recimo kada sam piknuo v60i, smatrao sam da je report normalna stvar, no tada sam vidio da ga nema i strasno me to zivciralo... mob je odlican, a ima par glupih propusta...
meni profili nisu važni opče... pa t68 ima to, al ja ne kužim ljude koji ih koriste pa valjda je jednostavnije isključit zvuk nego ulazit u izbornik i tražit glupe profile...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Pa kad ne koristiš telefon u potpunosti... ja na primjer imam jedan profil samo za auto i čim uđem u auto spajam slušalicu i automatski mi se uključuju postavke koje sam prije narihtao a posebice mislim na "magičnu riječ" i glasovno biranje bez da stisnem i jedan gumb (za to i služi magična riječ). Onda imam profil za doma, predavanje, vani, disko... puno je jednostavnije prebaciti samo profil nego sve narihtsvsti svaki put kad se negdje nađeš.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
dobro ovo za auto, ali za sve ostalo ti treba samo isključiti zvono... ok.
Za Disko mi treba i vibra i najače zvono najprodornijeg tipa! A ne isključivanje zvona.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ja vibru uvijek imam uključenu!!!!
Ja nemam kad sam doma... da mi ne skače po stolu. Inače gotovo uvijek, ali u nekim situacijama u kombinaiji s zvonom, bilo pojačavajućim bilo najglasnijim i najpištaviji.
uopce ne kuzim gdje je tu vrijedjanje al me zivcira da cijelo vrijeme raspravljate o tim profilima i reportu....jedan: ja volim, drugi ja ne volim...pa daj ajmo dalje ....primili ste se toga ko pijani plota....btw.savrsenstva nema nit ce ga bit, to je bar jako jasno...
i jedna mala informacija...u sounds u postavkama postoje tri opcije,: handheld, handsfree i car.Dakle mozes si namjetiti kako hoces da ti zvoni koja od opcija pa kad ukljucis slusalice telefon ih prepoznaje i automatski prebacuje....tako da nema uopce uporabe ruku!!!!
MariO
pa šta onda citaš ovu temu ako te živcira, na svu sreču ovaj forum ima puuno razl tema pa idi tamo gdje te nešto nece živcirat...Poslao: mario_mario
al me zivcira da cijelo vrijeme raspravljate o tim profilima
al ono... sory kaj živim
citam ovaj forum jer imam p 800 !!!
MariO
Ajmo laganini dečki... svak ima svoje mišljenje i nema beda. Zato postoji forum, diskutirajte i iz različitih podataka, viđenja i mišljenja o dotičnom modelu izvucite svoju vlastitu sliku cijele stvari.
Zadnji uredio whiteboy : 31-03-2003 u 00:03
ajde ti meni malo muči. čovjek kaže a, ovaj b. to nije svađa to je sprdačina
ma ima na p800 puno problema i problemčića što kada se zbroji nije baš i lijepo za uređaj u tom cjenovnom razredu.
uzmi samo Imenik ako imaš 5 osoba koje se zovu npr Marina onda si ga naje... jer telefon ne skrola ime i prezime kao T68i nego stoji samo ime i sa strane broj telefona pa ti znaj koju marinu ćeš dobiti. to je samo jedna od svinjarija a ima ih tone
dobar grah daleko se čuje
A meni je Nered pričao neku priču ovdje (zadnji post na stranici - dobio je i odgovor onda ali ga nije prokomentirao...) kako ga živcira što se ljudi žale na neke sitnice na telefonu kojeg skupo plate... ploča se okrenula i sad vidiš da je NORMALNO da se žale kad pljunu tolke pare za telefon! Sve mora biti savršeno za te pare, pogotovo brzina procesora!
pa ljudi u SE-u znaju za te probleme kako to da nisu krenuli sa naprednijim verzijama softvera, pa telefon je več dosta dugo na tržištu.
ili da naprave P800i ......
kakav nered ti si nesto zabrijao...u contats najnormalnije ima i ime i prezime....
MariO
mozda imate drugaciju verziju sw-a
Pazite ovako da napravim malo poredjenje ovako:Kupio si novi Mercedes S600 posle nekih 100-200 km si primetio da ti rucice kojom ukljucujes pokazivace pravca malo skripi,kazes nista znacajno ali ti si taj mercedes platio ok 80 000 evra i hval bogu zelis ono sto si platio znaci da ti nista u unutrasnjosti ne skripi. Sta radis u tom slucaju odvezes auto kod servisera da ti to popravi i usput svakom svom prijatelju i poznaniku pricas da ti rucica za migavce skripi. Da si u kom slucaju kupio Ladu i da ti to isto skripi ne bi se zalio jer bi znao sta si i koliko si to platio i pomirio bi se sa tim.
Znaci kada je HUMI kupip P800 i platio za njega silne pare i uvideo da nema neke sitnice (report,profili bice takvih sitnica jos, nisu neophodne ali ko je navikao na njih zna da nervira) koje ima i telefon od 100e on se hvala bogu razocarao (za utehu SE ima odlican customer service i 100% ce to ispraviti u sledecoj verziji SW).
Bottom line: Kada nesto platis astronomsku sumu novca prekontrolisaces i iziveces se na tome samo da bi umirio sebe da si sav taj novac iskoristio pametno tako da i najmenji nedostatak deluje kao najvece razocarenje.
FROM ALL THE THINGS I'VE LOST
I MISS MY MIND THE MOST!!
s600 je skuplji od 80000eura
Pa nije stvar u točnoj cifri nago se jednostavno hoće reći da je skup. Ne morate baš na svaku sitnicu skakati...
a dobro, nek ti bude
Tacno stvar je bila u poredjenju odnosa cena-kvalitet!Poslao: whiteboy
Pa nije stvar u točnoj cifri nago se jednostavno hoće reći da je skup. Ne morate baš na svaku sitnicu skakati...
S500=91 065 eura (za S600 ne znam)![]()
![]()
![]()
FROM ALL THE THINGS I'VE LOST
I MISS MY MIND THE MOST!!
Frend prije imao 7650, sad nabavio p800. Nije imao nikakvih prigovora po pitanju ekrana. Isto mišljenje kod mene (samo što ja nemam p800)Poslao: HUMI
Nisam mislio kazati da marohnic nema veze i da nije drzao 7650 u ruci, nego jednostavno kad se nakon 7650 uzme P800 u ruci prvi (a tako sam napisao prvi razocaravajuci dojam) dojam je grozna nekontrastna i neostra slika.
Mora da si se dočepao nekog sumnjivog modela ili si prezahtjevan![]()
Bookmarks