nisam probao mobitel
dogovaro sam se sa jednim likom preko maila pa mi je rekao da je "zvucnik malo slabiji , da ga treba vjerovatno ocistit"
nisam probao mobitel
dogovaro sam se sa jednim likom preko maila pa mi je rekao da je "zvucnik malo slabiji , da ga treba vjerovatno ocistit"
jesi ga pitao da li je tako otpočetka?? ako nije, onda kraj priče, zaboravi gaIzvorno postao Jaymz
a sta mislis da bude ti rekao istinu...nemoj bit naivan..kao i meni tip kaze za kameru na v525 koja je imala okomitu svjetlu crtu kad slikas s njom da je tak od pocetka a u pozadini ima sliku koju je slikao sa tim mobom bez crte..Izvorno postao Inovator
nasao sam ispravau v525 koju prodaje krompirko i ako ce mi ju htjet poslat rjesio sam problem yeeeeyIzvorno postao Inovator
![]()
![]()
![]()
![]()
ali evo odgovor i na ovo pitanje
poslao sam liku mail da ga pitam jeli tako odpocetka , a on ce na to :
"Ma brat mi je nešto prčkao po mobitelu i onda se to pojavilo. Čuje se ali kao da je stišan. Imam drugi mobitel i nisam imao vremena tražiti kako poglasniti zvučnik. Druga mogućnost je da ga samo treba očistiti... Kad se uključi speakerphone onda se čuje jako glasno. "
neznam dali mu je za vjerovat
za vjerovat mu je, jer zvuk za speakerphone ide preko vanjskog zvučnika, znači u pitanju je drugi zvučnikIzvorno postao Jaymz
jasna je stvar da spikerfon ide na vanjski zvucnik , ali jel mu za vjerovat da je unutarnji zvucnik samo stisan
ili ga je ipak pojela korozija ili sl.
nije baš jasna stvar, Motorola je jedna od rijeđih koje imaju poseban zvučnik za melodije, speakerphone i sl.Izvorno postao Jaymz
ako ni tko nije mjenjao gain table, znači ako je mob u početnoj konfiguraciji, unutarnji zvučnik ne može biti toliko stišan da bi te to smetalo u normalnom razgovoru! znači, ako ti ne čuješ sugovornika u zatvorenoj prostoriji, zvučnik je sjeban. a sad kako ga popravit, to je drugi par opanaka, da li ga samo očistiti, rastavljat ili mjenjat...
gledaj htio sam rec da je jasna stvar kod MOTOROLE vxxx da spikerfon ide na vanjski zvucnik
ali ja neznam koliko je njemu vjerovat da je unutarnji (slusalica ) ispravan ..
on kaze da je "stisan " i da se "slabo cuje"
a i nije mi jasno kako je to njegov brat prckao po mobitelu..jel preko kompa i kabla ili ga je rastavljao ili je prckao po mobitelu pa negdje smanjio volume slusalice
to cu isto ispitati
Bookmarks