a inače je mobitel uspješno uparen preko pc suita i to ti se dogada samo u slucaju kada vracas beckup?
Preko Nokia Content Copiera sam napravio backup (imenik,kalendar...) sa n6630 prije nego sto sam ju prodao. Sada, kada pokusam taj isti .nfb file prebaciti na n6680 preko Nokia PC Suitea, komp mi uvijek kaze da se prekinula veza sa mobom. Kako da to rijesim?
a inače je mobitel uspješno uparen preko pc suita i to ti se dogada samo u slucaju kada vracas beckup?
Da. Uspjesno ga uparim i preko BTa i preko usba, sve drugo (file/music transfer, instaliranje aplikacija) radi super, samo kad koristim Content Copier, kaze mi da je veza prekinuta.
Ma u biti sam si sam kriv, 100x bi mi bilo jednostavnije da sam napravio backup na svoju 128 DV RS MMC koju nisam prodao, te tako sve prebacio, ali ******.
Čudno, da... A ista je verzija PC Suite-a? Možda je to..
Probaj ako si napravio Sync sa Outlookom prebacit imenik, notes, kalendar i tasks tim putem. Jedino poruke ne možeš onda.
Zato je najbolje koristit card reader...
@darkovsky
ma probao sam i sa starim i novim PC Suite-om, ali ista stvar...
Decki, fala na pomoci, ali izgleda da cu one brojeve koje nemam na SIMu morat ponovno trazit!![]()
Bookmarks