E OSTALI FORMATI SLIKA NA PANASONICU.....GIF87a, GIF89, JPEG, WBMP, BMP, PNG....I MALI ISPARAVAK GRAFICKA MEMORIJA JE 1 Mb.
slike na panasonicu su puno kvalitetnije nego na nokiji, a o sony ericssonu i da ne govorim. Dodatak je sto se na panasonicu slike mogu uredjivati odmah na njemu....tipa stavit nekakav okvir ili odabrat boje ili recimo moze se odbrati kvaliteta slike i fortmat u kojem se slika...gif, jpg, pgn...dakle ni jedan od uredjaja do sad to ne moze. Sam dizajn panasonica je savrsen. Graficka memorija je 50 kB. Ima izvanredne midi polifone melodije...a prebacivanje slika na laptop je vise nego jednostavno.Brijem da ce se panasonic jos doradjivati ali ako i ne niej nikakav bad. Stvarno stojim iza toga sto sam rekaO I TKO GOD SE NA NJEGA ODLUCI NEMA RAZLOGA ZA STRAH..........!!!!!!!!!!
MariO
E OSTALI FORMATI SLIKA NA PANASONICU.....GIF87a, GIF89, JPEG, WBMP, BMP, PNG....I MALI ISPARAVAK GRAFICKA MEMORIJA JE 1 Mb.
MariO
KIKI...SLICICE KAD SALJES PREKO MAILA S MOBITELA PREKRIVAJU CIJELI EKRAN NA KOMPU A KAD IH SALJES PREKO MMS AU MALE. IMAO SAM I NOKIU I ZNAM O CEMU PRICAM.
MariO
Istina mario slazem se ja koristim iskljucivo mms , zato sato sam to i napisao , sto se tice memorije ja sam na svojoj 7650 vec dosta popunio sa raznim softwerima zato mi je vazna memorija, no ako je to ljudima nevazno preporucam gd 87 , bar dok ne stigne nokia 3650
mlx
probaj poslat mailom...sa moba, ako imas postavljen e mail klient...ak ne mogu pomoc.
MariO
ajme ljudi a ja sam zapeo za panasonica! >Pa netreba mi velka memorija zua slike kad ih ionak prebacim na kompič.
kolko je na crnjaka?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Moj savjet pricekaj 1 mjesec rijesit ce se sve poteskoce sa softverom a i legalno ce izaci u prodaju a cijena ce navodno biti povoljna
mlx
aha jako povoljna!!! dobre stvari dobro i koštaju! Al problem je u tome šta mi se neda čekat! A i sad imam pare!
kiki kažeš da če rješit poteškoče sa softverom? a kakve poteškoče panasonic ima?
procitaj na drugoj stranici . . . .
It's nice to be important, but it's more important to be nice
ovo vezano za softver je bezvezno zastrasivanje...svijesni smo svi koji aparate kupujemo na crno da mogu biti neispravni, ali imam jako losa iskustva s aparatima iz ducana...vise nego na crno kušpljenima...nemoj nista cekat.Ubodi si ga...aparat je super.
MariO
ma no nije niš strašno!
Mario ovo nije zastrasivanje nego je istina , pouzdano znam da ne radi mms tj, moze se slati samo na mail na broj ne , nije na svim aparatima ali na vecini je. Cuo sam se sa sefom aleje rekao mi je da ce stvar rijesiti u 1 mjesecu , mi smo u HT-u takodjer imali problema a koliko cujem i VIP , D2 ako citas je imao takodjer poteskoca , znaci ako ga ljudi vec kupuju obavezno testirati MMS ako radi uzmite ga
Pozdrav
mlx
gle pa koj ce mi ku... MMS? pa nemogu ga ionako nikome slat kad niko kog znam nema takav mob. A kad ga nabave, dotad ču več imat dr. mob.
problem mms je iskljucivo vezan za operatera.Panasonic je presofisticiran ta podosta operatera. Tako je bilo i sa sonijem z5 pa se ubrzo rijesilo. Imao sam nekoliko aparata s podrskom za mms gdje su se javili isti problemi ali se to rijesilo.
MariO
Čekaj malo, na kraju kolika je rezolucija na kompu kad slike šalješ mailom i kad šalješ kablom (ic-om)?? Jel ima šanse da slike budu veličine 640X480?? Ima li nade da izađe neka novija verzija softa??
jel panasonic ima speakephone?
ima SPEAKERPHONE
MariO
Bookmarks